Ergenekon'dan da büyük bir dava geliyor

Abdurrahman Dilipak, geride bıraktığımız HSYK seçimlerinin ardından paralel yapıya büyük bir operasyonun yapılacağını iddia etti.

Ergenekon'dan da büyük bir dava geliyor
Ergenekon'dan da büyük bir dava geliyor
GİRİŞ 14.10.2014 14:40 GÜNCELLEME 14.10.2014 14:46
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Yeni Akit gazetesinden Abdurrahman Dilipak'a göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın daha önce sözünü ettiği büyük operasyon, önümüzdeki haftadan itibaren başlayabilir.

Dilipak, bu ihtimalin boyutunu bugünkü köşe yazısında okuyucusuna aktardı. Dilipak'ın aktardığına göre, açılacak dava Ergenekon ve Balyoz’dan daha büyük bir dava olacak...

İşte Dilipak'ın bugünkü köşe yazısından ilgili bölüm:

"....

Ergenekon ve Balyoz'da medya, sermaye, siyaset, bürokrasi, STK ayağının üzerine gidilememişti. Şimdi bütün bunların üzerine gidilecek. Derin devlet davaları, terör ve mafya örgütlerinin de üzerine gidilecek.

Fethullah Gülen’in Zaman ve Bugün’ün tirajlarının 10 kat, yüz kat artırılması talimatı boşuna değil.. Bayram haftası medya tam bir çöküş yaşadı. Toplam kayıp 68.737 oldu. Son hafta Zaman gazetesi yine rekor bir kayıpla, 16.464 okurunu kaybederek haftayı kapattı. Bir önceki haftaki kayıpları 24.498 idi. İlk 5 gazetenin toplam tiraj kaybı 105.000 civarındaydı. 

Bu süreçte paralel yapının medya desteğine çok ihtiyacı olacak. Hem ufukta seçim var, hem kendi seslerini kitlelere duyurma ihtiyaçları sözkonusu. Ama büyük ölçüde inanılırlıklarını ve ciddiyetlerini kaybettiler. Sosyal medyadaki şecaat arzeden, tehdit eden, hakaret eden, meydan okutan üslupları ile kendi kendilerinin işini bitirdiler..

Öyle anlaşılıyor ki, kamu kaynaklarını hortumladıkları iktisadi kuruluşları ve finansal kaynakları ve para trafiğini yöneten kripto elemanları ile dinleme ekipleri ile, uluslararası bağlantıları ile büyük ölçüde deşifre oldular ve düğmeye basılması için geri sayım başladı.

Aslında HSYK seçimleri sonrası kedileri düğmeye basarak topyekûn bir saldırı başlatacaklardı. Hükümeti teröre yardım ve yataklık yapmakla suçlayacaklardı. Yeni bir siyasi oluşum için harekete geçeceklerdi. Semiramis yatındaki buluşma aslında bu iki konudaki çalışmanın, harekete geçmeden önceki bir nabız yoklama ve çalışmaları gözden geçirme toplantısı idi. Bal’ın konuşmasındaki mesajlar bu kampanyanın şifrelerini vermekteydi. Katılımcıların kimlikleri de bu çatıda ya da koalisyonda kimlerin olduğunun ipuçlarını vermekteydi.

Sonuçta beklenmeyen bir şey oldu ve HSYK seçimleri cemaat için bir felakete dönüştü."

YORUMLAR 2
  • Hakan Can 9 yıl önce Şikayet Et
    Gelsin Elbet!. Ama en büyük mahkeme, Mahkeme-yi Kübra gelecek... Sayın Dilipak... Bence siz onu düşünün...
    Cevapla
  • ismail 9 yıl önce Şikayet Et
    İsabet Olur. Yıllarca kendi elleriyle palazlandırdı iktidar bunları geri kendi elleri ile hakkından gelmelidir vakit kaybetmeden. Birde hali hazırda kamu kurumlarında pusuda bekleyen yahut paralelin suyunun bile bulaştığı şahıslar da tesbit edilip biran önce temizlenmeli.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu