Ekrem Dumanlı neden binadan ayrılmadı?

Şamil Tayyar, Ekrem Dumanlı'nın algı oluşturarak, yabancı basına servis edilmek üzere bir fotoğraf ortaya çıkarmak istediğini iddia etti

Ekrem Dumanlı neden binadan ayrılmadı?
Ekrem Dumanlı neden binadan ayrılmadı?
GİRİŞ 14.12.2014 14:41 GÜNCELLEME 14.12.2014 15:22
Bu Habere 57 Yorum Yapılmış

Zaman gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ekrem Dumanlı'nın gazeteden ayrılmayarak polisleri binaya davet etmesini AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar yorumladı.

DUMANLI "GAZETE BİNASI BASILDI" ALGISI OLUŞTURMAK İSTEDİ

Hidayet Karaca'nın ifade vermek üzere Emniyet'e gittiğini, ancak Dumanlı'nın gazete binasında beklediğini hatırlatan Tayyar, Dumanlı'nın bu davranışının aslında "gazete binası basıldı" algısı oluşturup, bir infial amaçladığını ifade etti. Tayyar, Ekrem Dumanlı'nın gazete binasındaki gözaltı görüntülerinin yabancı basına servis edilmesinin amaçladığını belirtti. 

SAMANYOLU HABER TV: GAZETE BİNASI BASILDI

Şamil Tayyar'ın bu sözlerinin üzerinden 15 dakika geçmeden polis ekipleri yakalama emriyle birlikte Zaman Gazetesi binasına girerek Ekrem Dumanlı'yı gözaltına aldı. 

Bu sırada ise, Tayyar'ın belirttiği senaryo gerçekleşti, paralel yapının yayın organları "gazete binası basıldı" KJ'lerin kulllandı. 

Tayyar bu açıklamaları A Haber Televizyonuna yaptı.

BAŞSAVCI'DAN EKREM DUMANLI AÇIKLAMASI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcısı Hadi Salihoğlu da Dumanlı'nın gözaltına alınmasıyla ilgili olarak bir açıklama yaptı: 

"Şüpheli Ekrem Dumanlı'ya yakalama ve gözaltı kararı tebliğ edilmesine rağmen, halen görevlilere teslim olmaması üzerine gözaltı kararının gereğinin yerine getirilmesi amacıyla içinde bulunduğu Zaman Gazetesi binasına usülüne uygun biçimde girilerek şahsın gözaltına alınma işlemiş gerçekleştirilmiştir."

YORUMLAR 57
  • dadas 9 yıl önce Şikayet Et
    seni de adam bilirdik ama ne yazikki senide aldi bu siyaset
    Cevapla
  • zarif 9 yıl önce Şikayet Et
    hoca Hümeyni benzeri bir operasyonla Türkiyeye dönmek arzusundaydı.Ama Allah hesaplarını bozdu.Bir cemaat lideri nasıl olurda CİA nın gözetim ve denetiminde faaliyet gösterir..
    Cevapla
  • muro 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiye düşerse islam-ı alem düşer.yüce allah müslüman türke yardım etsin.chp nin paralellerin ve bunların zihniyetinde olanlrın eline bırakmasın bu güzel vatanı.
    Cevapla
  • otorite 9 yıl önce Şikayet Et
    o çok sevdikleri otorite kendilerini kurtarsın artık. Mavi marmara olayında Türkiyeyi haksız bulan birisinden düzgün işler beklemek saçmalık olur
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    bunlar kukla sözüm ona dayı kabadayı bunun peşinde olanlrda bunlar gibi koftiden bunlar cehennem bile azdır milletin kanını emen vampirden daha tehlikelidir vesellam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz