Terör operasyonlarının küçümsenmesi çıldırttı!

Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, son dönemde PKK'ya karşı yürütülen operasyonların küçümsenmesini sert sözlerle eleştirdi:

GİRİŞ 15.10.2015 16:12 GÜNCELLEME 15.10.2015 16:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar, vatansever olduğunu iddia eden insanların bile terör propagandasına alet olduğunu belirttiği açıklamaları dikkat çekti.

Mete Yarar, son dönemde PKK'ya karşı yürütülen operasyonların küçümsenmesini eleştirdi:

"Hazar Denizi'nden Ruslar Suriye'deki hedeflere füze attılar. Herkes övüyor. Ne kadar büyük operasyon… Senin kendi ülken, 23-24 Temmuz'da, dünyada son dönemde yapılan en büyük hava harekâtını yapmış, 75 savaş uçağını 2 tanker uçağıyla havada tutabilmiş, AVACS'larıyla yönetebilmiş, 700 hedefi aynı gecede başarıyla vurmuş, hiçbir kayıp vermemiş ve dönmüş. Söylenen şu: Siz aslında dağı taşı vurdunuz, bizi kandırıyorsunuz...

Operasyonda tanker uçağındaydım. Yerinden takip ettim. Bununla övünememiş, hala karşı tarafında propagandalarını taşıyan ve inananlara şunu söylüyorum: Kendi konuşmalarında, sitelerinde burada barınamıyoruz diyen grup kabul ediyor, bu ülkeyi sevdiğini söyleyen sen bunu kabul etmiyorsun. Bu ülke için çalışan insanların emeğini kimse çalamaz. Sizler yalancısınız."

"Artık taksi çağırır gibi F-16 çağırıyorlar"

Mete Yarar, geçmişle günümüzü kıyaslarken dikkat çekici bir benzetme yaptı. Görevdeyken yaşadıklarından örnekler veren Mete Yarar, "Artık karakol komutanım taksi çağırır gibi F-16 çağırıyor. Reaksiyon süresi dakikalar arasında" dedi.

TRT1’de yayınlanan Pelin Çift ile Gündem Ötesi programında dün gece terör konuşuldu. Terör ve Güvenlik Uzmanı Mete Yarar’ın konuk olduğu bölümde çarpıcı açıklamalar geceye damgasını vurdu.

YORUMLAR 5
  • SakinSaygiliSabirli 8 yıl önce Şikayet Et
    tabir cok guzel olmus taksi cagirir gibi f16 cagriyoirlar dakikalar ile olculen zamanda gidiyir diyor bu etkiliyici olmus sayin konusmacinin sozleri icinde.
    Cevapla
  • vatansever 8 yıl önce Şikayet Et
    ülkesini küçümseyen bir ana muhalefet partisi var bir de malum solcu ve parelerci medya var.
    Cevapla
  • okn 8 yıl önce Şikayet Et
    Sene 2008 hazirani yee tendurek. Onumuzde can korkusuyla kacan teroristler ve biz hangisine nişan alacagimizi şasirmis durumdayken o kadar kobra helikopter istememize ragmen bir tane gelmemisti. Simdi ulkemle gurur duyuyorum. Mete yararin soyledigi laf cok dogru simdi taksi cagirir gibi f16 cagiriliyo. Bu ulkenin nerden nereye geldiginin ozeti.
    Cevapla
  • SEBAHATTİN 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi ülkesinin başarısını kabul etmeyen kendi ülkesini küçümseyen insanlar aşağılık psikolojisini atması lazım. unutmayın bu ülke büyük bir ülke, ülkesini küçümseyen ülkesini beğenmeyen ülkesini aşağılayan kişi İTHAL ZİHNİYETE SAHİPTİR. Biz SELÇUKLU ve OSMANLI TORUNLARIYIZ.bizim zihniyetimiz bin yıllık bir zihniyetin devamıdır. öyle temizliğin ne olduğunu daha dün öğrenen üç kuruşluk avrupadan ithal edilmiş zihniyet değil.
    Cevapla
  • yağız gökay 8 yıl önce Şikayet Et
    baştan sonuna kadar izledim gece yarısı 01.05 te bitti herkesin izlemesini tavsiye ediyorum...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim