Arda Turan'ın en yakın arkadaşı neden öldü?

Arda Turan'ın arkadaşı Tahir Küçükel 14 Mayıs Cumartesi günü bir gecekondunun bahçesinde baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Küçükel, hayatını kaybetti. Peki Arda Turan'ın en yakın arkadaşı öğrenilen genç adamın ölüm sebebi ne? Arda Turan'ın arkadaşı öldürüldü mü? Detaylar haberimizde.

Arda Turan'ın en yakın arkadaşı neden öldü?
Arda Turan'ın en yakın arkadaşı neden öldü?
GİRİŞ 19.05.2016 17:16 GÜNCELLEME 19.05.2016 17:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Arda Turan'ın arkadaşı Tahir Küçükel 14 Mayıs Cumartesi günü bir gecekondunun bahçesinde baygın halde bulundu. Hastaneye kaldırılan Küçükel, hayatını kaybetti. Peki Arda Turan'ın en yakın arkadaşı öğrenilen genç adamın ölüm sebebi ne? Arda Turan'ın arkadaşı öldürüldü mü? İşte detaylar.. 

14 Mayıs Cumartesi günü sabah saat 7.30 sırasında yaşanan olay, vatandaşların ihbarı üzerine ortaya çıktı. 31 yaşındaki Tahir Küçükel Sarıyer Reşitpaşa Mahallesi'nde bir gecekondunun bahçesinde baygın halde bulundu. Olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince hastaneye kaldırılan Küçükel'in, Arda Turan'ın en yakın arkadaşı olduğu ortaya çıktı. 

ARDA TURAN DUA İSTEMİŞTİ

Arda Turan olay günü instagram adresinden, "Bugün benim için üzücü bir gün. Çok yakın arkadaşım Tahir Küçükel beyin kanaması geçirmiştir. Sizlerden de ismen dua istiyorum" demişti.

Sağlık ekipleri tarafından Okmeydanı'nda bulunan özel bir hastaneye kaldırılan Küçükel'in kafasında vurma ve düşmeye bağlı kan toplanması (ekimoz) olduğu görüldü. Ameliyata alınan Küçükel, dün sabaha karşı doktorların müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 

KESİN ÖLÜM SEBEBİNİ ADLİ TIP BELİRLEYECEK

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, Küçükel'in bulunduğu bahçe duvarının 3.5 metre olduğunu buradan düşmüş olabileceği ihtimalini araştırıyor. Küçükel'in kesin ölüm sebebi ise Adli Tıp Kurumu'ndaki otopsi sonucuna göre ortaya çıkacak.

 

KAYNAK: HABERTÜRK-SHOW TV
YORUMLAR 2
  • önemli 7 yıl önce Şikayet Et
    çok önemli bir insan çok önemli bir haber.
    Cevapla
  • gereksiz insanlar 7 yıl önce Şikayet Et
    onemli tabi ben kendisine asigim herseyden haberimim olmasi lazim
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı