Mehmetçik 7 teröristin izindeVideo

Sınırdan Türkiye'ye sızan 7 teröristi Cudi Dağı'nda tespit eden Mehmetçik, yeni bir operasyon başlattı. Bölgede sıcak çatışmalar yaşanırken kameralara bu görüntüler yansıdı:

Mehmetçik 7 teröristin izindeVideo
Mehmetçik 7 teröristin izindeVideo
GİRİŞ 13.04.2008 15:20 GÜNCELLEME 13.04.2008 15:20
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kuzey Irak sınırından Cudi Dağı'na sızdıkları tespit edilen 7 terörist için operasyon başlatan güvenlik güçleri sıcak temas sağladı. Cudi Dağı'nın Derebaşı bölgesinde tespit edilen teröristleri Gera Mehete bölgesinde kıstıran komandolar bu bölgeyi ablukaya aldı. Skorsky helikopterleri ile bölgedeki düzlük alanlara indirilen komandolar, Gera Mehete bölgesini abluka altına aldı. Görümlü Jandarma taburunda bulunan uzun menzilli toplar ile bu bölge aralıksız top atışına tutulurken, casus uçaklarda teröristlerin tespit edildiği alan üzerinde sürekli olarak uçuş yaptı. Hınıs bölgesine yakın yerlerden silah ve top seslerinin net olarak duyulduğu da köy halkı tarafından doğrulandı. Teröristler ile güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada teröristlerin kayıp verdiği bilgisi ise şuana kadar doğrulanmadı ancak, teröristlerin gizlenebileceği alanların saatlerce top atışına tutulduğu ve sığınakların yerle bir edildiği kaydedildi


Öte yandan operasyon bölgesine sürekli olarak kobra tipi helikopterlerin uçuş yaptığı belirtildi. Bölgeyi iyi tanıyan korucuların da bölgeye sevk edildiği görüldü.


YORUMLAR 2
  • mustafa demir 16 yıl önce Şikayet Et
    bu ne ya!. yedi tane eskiya terorist icin neler yapiliyo!bunun hesabini kim verecekse versin.benim vergilerimle ucaklara benzin konuluyo telefon gorusme ucretleri mehmetcigin kumanya masraflari yapiliyor.iki tane rambo kilikli adam yetistirin gonderin uzerlerine bitirsin islerini.ne oluyo bu kadar masraf bu kadar israf!!!bunun hesabini kim verecekse versin.harekat emri hazirlanirken neden ekonomi dusunulmez anlamis degilim.tamam herseyden once GUVENLIK gelir digerleri teferruattir sonra gelir katilirim.ama bu ne ya!!!
    Cevapla
  • AKINCI AKIN 16 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın yaa. 7 öküz içinmi o kadar seferberlik ayıptır abartmayın ne oluyoruz....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı