Şırnak'taki çatışmada 1 şehit daha

Şırnak kırsalında çembere alınan PKK'lı grupla Mehmetçik arasında süren çatışmada 1 asker daha şehit oldu. Gündüz saatlerinde ise 2 asker şehit olmuştu.

Şırnak'taki çatışmada 1 şehit daha
Şırnak'taki çatışmada 1 şehit daha
GİRİŞ 26.04.2008 00:00 GÜNCELLEME 26.04.2008 00:00
Bu Habere 36 Yorum Yapılmış

Cudi Dağı'nda sürdürülen operasyonda 1 binbaşı ve 1 askerin şehit edilmesinin ardından bölgeye geç saatlerde çok sayıda takviye birlik gönderilmişti.


Çembere alınanan PKK'lı grupla çatışmaya giren Mehmetçiklerimizden bir şehit oldu.


Şırnak'tan da çok sayıda helikopterler, çatışma bölgesine intikal etti. Bu arada, Diyarbakır'dan da çok sayıda uçağın havalandığı görüldü.

YORUMLAR 36
  • Mustafa Bacak 15 yıl önce Şikayet Et
    Şehadette şüpheler. Bazı İnsanların bu şehadette şüpheleri var. Hani Allah diyorki Allah yolunda canını verenler şehittir. Şimdi Allahın bu sözünün yanında Laik demokratik hukuk devleti için ölenlere şehit denirmi? Veya Allah bir tarif yapmış beşerde bir tarif yapmış. Şimdi hangisine inanacaz (Şüphesiz Allah\'a) aman neyse keşke Allah yolunda verseydi asker canını
    Cevapla
  • sırrı polat 16 yıl önce Şikayet Et
    Askerlik 3. Askerlik ölme ve öldürme işidir.Bu işin en tepesindeki kişiye senin askerin öldü istifa et demek abesle iştigal ve komiktir.abd nin 5 yılda ırakta 4000 askeri öldü onlarca helikopteri düştü ama hala başarılı olduklarını kabul ediyorlar.(Ban da klavye kahramanı diyenler çıkacaktır , bu yorumları hakkari den yazıyorum.güneş hrk.ında da en önlerdeydim)
    Cevapla
  • sırrı polat 16 yıl önce Şikayet Et
    askerlik 2 . Ayrıca o coğrafyaları görmeyenler bol keseden atıp tutmasınlar türk ordusunun güneydoğudaki fedakarlıklarını bu millet ne yapsa ödeyemez.İnsanlar bir subayın ne kadar maaş aldığını zannediyor acaba merak ediyorum.bu bölgede bir subay , batıda yarım gün çalışan ama full ek ders alan ve egzersiz yapan bir öğretmen maaşı yada batıdaki döner sermayeden pay alan bir hemşire(doktor değil) kadar maaş almaktadır bilginize.
    Cevapla
  • sırrı polat 16 yıl önce Şikayet Et
    askerlik 1. Yorumcu arkadaşlara bir tavsiyem var.Askerliğin , gayri nizami harbin ne olduğunu bilmeniz gerekiyor terörle ilgili yorum yapabilmek için , yoksa bilmeden yaptığınız yorumlar ordumuzu küçük düşürüyor.Bir defa arayan tsk aranan terörist doğal olarak saklanan ve avantajlı olan örgüt,ama tsk teknik imkanları sayesinde bu dezavantajı avantaja çevirmiştir.Ancak mayın illetini tespit etmek çok zor.Şehitlerimiz erkek erkeğe çarpışarak değil hep kalleşçe mayından.
    Cevapla
  • erhan hüseyin yılmaz 16 yıl önce Şikayet Et
    . YÜREĞİ TEMİZ OLAN SAMİMİ OLAN ÖNCE BİR ALLAH RAHMET EYLESİN DER...bazı insanlar var bir asker şehit olsa da\"bu genelkurmay başarısız istifa asker başarısız!\"desek diye fırsat mı kolluyor!HİÇ SAMİMİ olmadıklarına inanıyorum o insanlar hayatlarının baharında kara toprağa bu ülkenin insanları namusları şerefleri ile yaşasınlar kutsal bildikleri ataları vatanları ayakta dursun diye toprağa giriyorlar sizde bizde olabiliriz garantisi mi var Allahtan?moral bozana yazıklar olsun! Allah rahmet eylesin.iyi geceler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır