Youtube'a erişim yine engellendi

Video paylaşım sitesi YouTube'a erişim, şu saatlerde mahkeme kararı ile engellendi. Bu da demek oluyor ki; değişen bir şey yok. Ne zaman açılacağı meçhul.

Youtube'a erişim yine engellendi
Youtube'a erişim yine engellendi
GİRİŞ 05.05.2008 19:45 GÜNCELLEME 05.05.2008 19:45
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Geçtiğimiz günlerde de yasaklanan, ancak mahkeme kararına konu olan içerikleri sildikten sonra yeniden açılan YouTube'un başı, dertten kurtulmuyor. Şu saatlerde siteye erişim yeniden durduruldu. Mahkeme kararı ile erişimi engellenen video paylaşım sitesinin neden kapatıldığı, kısa zaman içerisinde ortaya çıkacak.

Aynı Tas Aynı Hamam

Üst düzey bürokratların ve bakanların da katılım sağladığı 'İnternet Günleri' gibi önemli organizasyonların ilk gündem maddesini oluşturan 'İnternette Sansür' konusunda, bir gelişme olmadığı da böylece gözler önüne serilmiş oldu.

Birkaç tane içerik nedeniyle uygulanan sansürden dolayı milyonlarca eğlenceli ve faydalı videodan mahrum bırakılan internet kullanıcıları, bu uygulamadan en çok zararı gören kişiler oluyor.

İlacı Burada

Yasaklanan YouTube'a giriş yapmak için bilmeniz gerekenleri burada anlatılan eğitim videosu eşliğinde izleyerek öğrenebilirsiniz.. Adımları uygulayarak siz de yasaklanan siteye giriş yapabilirsiniz.

:: İnternet kullanıcıları YouTube'un yasaklanması hakkında ne düşünüyor?

YORUMLAR 17
  • ali aydın 15 yıl önce Şikayet Et
    bır sıte vardı yabancı bır sıte orda boşluk vardı oraya you tube yazınca. gırılıyordu o sitenın ismını bılen varsa yorumlara yazarsa sevınırım amerıkadan gırılıyordu
    Cevapla
  • yasin taşlı 15 yıl önce Şikayet Et
    tutturmuşunuz bir deve kuşu.... arkadaşlar yasaklamazsan silmiyorlar videoyu kafanı arada kuma sokar gibi yapıcanki silsin adamlar..! dünyanın en köklü şirketi ve milyonlarca kullanıcısı var türkiyede engellenmesi onlarında işine gelmiyor ve siliyorlar. hadi bir çoğunuzun dediği gibi olsa koyun gibi izlemeye devam etsek o zaman yücelicez aslan felan mı olucaz millet bizim Kurucumuzu aşağılarken? bence deve kuşu kafayı kuma gömmeyi düşünmeyi bırakıp,koyun gibi video izlemeye ara vererek kökünden cezalandırmak lazım onları!
    Cevapla
  • Ahmet Çapar 15 yıl önce Şikayet Et
    tufan kılınç ve türevlerine . Sen ve senin gibilerinin \"değere sahip çıkma\" anlayışınızı anlamakta güçlük çekiyorum. Değerlerimize yapılan hakaretleri bütün dünya görüyor şu anda. Sadece biz göremiyoruz. Bu yapılan uygulama deve kuşunun başını kuma gömmesinden başka birşey değil. Google firması ise zavallı devekuşu havasız kalmasın kafasını kumdan çıkartabilsin diye hakaretleri sunucularından silecek mi yani? Devekuşu nedir bilir misin? Yoksa \"devenin kuşu mu olurmuş?\" diyenlerden misin?
    Cevapla
  • tufan kılınç 15 yıl önce Şikayet Et
    gülmekten bayılan arkadaşın arkadaşına. sen ona söle atatürk bizim değerimiz desene ama diyemezsin çünkü sizin gibiler sevmior bunu tayype yapsalar bağırırdınız atatürk dğerimiz ve 100 defada olsa aynısı yapılmalı hukuk olmasa daha ii olcak sizin değil mi lanet olsun size değerlimize sahip çıkcaz yasaklar olsada
    Cevapla
  • antep li kaan 15 yıl önce Şikayet Et
    yasakli zihniyet. ya komikligin bu kadarina pes dogrusu.millet uzaya cikiyor bizde youtube ile ugrasiyoruz.bu yasakli zihniyetle türkiye bir yere varamaz.hem arkadaslar youtubeye girmenin birsürü yolu var mesela ip adreslerinizi degistirdikten sonra rahatlikla girebilirsiniz.yani simdi ben bu haberi yanimdaki avusturya´liya tercüme ettim gercekten gülmekten bayildi cocuk.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!