Cem Yılmaz'ın aldığı rekor ücret

Reklam filmlerinde oynayan komedyen Cem Yılmaz'ın Türk Telekom'a katkısından memnun olan firma yetkilileri sanatçıyla mevcut sözleşmeyi uzatma kararı aldılar.

Cem Yılmaz'ın aldığı rekor ücret
Cem Yılmaz'ın aldığı rekor ücret
GİRİŞ 06.05.2008 01:05 GÜNCELLEME 06.05.2008 01:05
Bu Habere 26 Yorum Yapılmış

Şebnem ÖZUZCAN'ın haberi


Türk Telekom'dan 2007-2008 reklam kampanyası için 4 milyon YTL alan Cem Yılmaz çeşitli firmalardan ajanslar aracılığıyla gelen yeni reklam anlaşması tekliflerini bekletiyordu. Türk Telekom'dan gelen talep üzerine şirket ile yeniden masaya oturan ünlü komedyen 2009 yılı için önerilen 6 milyon YTL'lik teklifi kabul etti.

FİRMALARI MEMNUN ETTİ

Böylece sanatçı 10 milyon YTL ile kendisine ait olan bir reklam kampanyasından en çok ücret alma rekorunu da kırmış oldu. Cem Yılmaz bugüne kadar altı firmanın reklam kampanyasında yer aldı. Ünlü komedyen, reklamlar için yüksek ücretler alırkan markalara da ciddi katkıda bulundu.

TARKAN'I SOLLADI

Cem Yılmaz, Opet firmasının reklam kampanyasından 2.7 milyon dolar almıştı. Aynı firma için daha önce kamera karşısına geçen Tarkan ise 1 milyon dolar almıştı. Yılmaz, Türk Telekom ile ilk anlaşma imzaladığı gün reklam kampanyalarıyla ilgili prensibini şöyle açıklamıştı: “Hiçbir zaman reklamın soğuk yüzü olmak tarzım olmadı. Kuru sloganlarla işimiz yok. Elimden geldiğince markaya zarar vermeden, tüketicinin yanında olmaya çalışıyorum.'

YORUMLAR 26
  • erzıncanlı görkem 15 yıl önce Şikayet Et
    Reklamsız da olur bu işler...... Millete bak yaa reklamları rahat rahat izliyor diye o paraları helal ediyor Cem Yılmaz\'a...yani gerek TOKİ olsun gerek Türk Telekom olsun neden bu kadar reklam yaparlar anlamıyorum.zaten piyasa da karşılıkları yok ki bunların.Tekeller bu kadar reklam yapar mı yahu?bu reklam paraları milletten alınan vergilerle ödeniyor.Neden helal ediyorsunuz ki cebinizden çıkan parayı?bence bu kurum ve kuruluşların derhal bu gereksiz masraflara son vermesi gerekiyor,iş zıvanadan çıktı iyice yaa
    Cevapla
  • orhan türkmen 15 yıl önce Şikayet Et
    verilen paraya çok yazık 2. cem yılmazın yaptığı espirileri çok soğuk ve zevksiz buluyorum.hiç komik değil,telekomun bu kadar para vermesini çok yanlış buluyorum,üstelik sen bir devlet kuruluşusun.halkın verdiği paraları sokağa atıyorsun.telekomun reklam yapmasına gerek yok zaten,zaten tek kuruluşsun.yuh artık
    Cevapla
  • Beraat Mehmet 15 yıl önce Şikayet Et
    Telekomun Gözü Açıklığına Bak. Özelleştiğindenmidir nedendir bilinmez ama telekom suyunu çıkardı aboneleri ile cem yılmaz kadar samımı değil yaptığı hizmet beş para etmez her halükarda abonenin cebine yansıyor ceme verdiği paraları aboneden çıkarıyor zaten. 3 aydır internete aboneyim ama 1.5 aydır bağlantım yok soruyorum bakarız hallederiz herşey cemin tv de vatandaşı güldürmesiyle olmuyor.
    Cevapla
  • Korsan Han 15 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidi Öldür Hakkını Ver-2. Bir kısım arkadaşlarda bu ücretlerin sırtımızdan çıkacağına takmış vaziyette. Bu ülkede Rekabet Kurumu, SPK, Tüketici Mahkemeleri ve daha bir çok piyasa düzenleyici kamu kurumu var. Bizim sorunumuz hiç kimseye ve hiçbir kuruma güvenmemek. Telekomda ülkemin kanunlarına tabi sıradan bir şirket. Unutmadna hatrılatmak isterimki telekomun avukatı olmadığım gibi evimde sabit telefonda bulunmamaktadır. İşte iş telefonu kullanılır anlayışı yeterli bugün için.
    Cevapla
  • Korsan Han 15 yıl önce Şikayet Et
    Yiğidi Öldür Hakkını Ver. Bu evlere şenlik halimizi görünce iki satır yazamadan duramadım. 1- Öncelikle Telekomun parası çoksa yada aklı yoksa bu kadar pahalıya reklam filmi çektirmesinden kime ne? 2- Cem Yılmaz\'ın ücreti harç ve vergilerden ödenmiyor. Bizzat telekomun öz sermayesinden karşılanıyor. Dolayısıyla kimseyi ilgilendirmez. 3- Şimdi birbirimizi kandırmayalım, hepimiz cips yiyen insanlarız ve cem yılmazın reklam filmlerini severek izliyoruz. Bu beleş komedi için bile telekoma teşekkür edilmeli. Yanlışsam düzeltin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi