Faresi ölen çocuk intihar etti

Kayseri'de akşam saatlerinde inanılmaz bir olay yaşandı. Hamster cinsi faresi ölen 13 yaşındaki bir çocuk, faresi için meyve suyu kutularından tabut hazırladıktan sonra intihar etti.

Faresi ölen çocuk intihar etti
Faresi ölen çocuk intihar etti
GİRİŞ 09.05.2008 21:22 GÜNCELLEME 09.05.2008 21:22
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Yıldırım Beyazıt Mahallesi Şenköşe Caddesi üzerindeki Yasemin Apartmanı'nın 7. katında bir dairede meydana gelen olayda, evinde hamster cinsi fare besleyen 13 yaşındaki A.G., faresinin ölmesi üzerine odasında kendini astı. Olayı gören A.G.'nin annesi sinir krizleri geçirerek, durumu polis ekiplerine haber verdi.

Evde polis ekipleri tarafından yapılan incelemenin ardından 13 yaşındaki A.G.'nin cesedi, Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Küçük çocuğun cesedi ambulansa konulurken yakınları sinir krizleri geçirdi. Nazmi Toker İlköğretim Okulu 6. sınıf öğrencisi olduğu öğrenilen A.G.'nin kendisini asmadan önce hamster cinsi faresine meyve suyu kutularıyla tabut hazırladığı belirtildi.
Şüpheli bulunan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUMLAR 1
  • Ümit Bağdatlı 15 yıl önce Şikayet Et
    Nereye Gidiş Bu Hey Dostlar!. Bu insanlığa ne oluyor? Niye böyle olduk. Kapitalist ve siyonist düzen biz Türkleri ne kadar maddeci yaptı. Malayani şeyler için İmandan olduk. Al sonucu, Yazık bu çocuğa ve ailesine. Kardeşler çocuğunuza Kimliğinde yazan İslamı değil gerçek İslamı öğretin. Yoksa böyle boş nedenlerden dolayı çok kayıplar veririz. Allah bizleri Affetsin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı