Annemi nasıl öldüreyim anketi yaptı

17 yaşındaki genç, tartıştığı annesini boğarak öldürdü. Cesedi banyoda satırla 6 parçaya ayıran genç, poşetlediği parçaları evin inşaat halindeki ikinci katında sakladı.

Annemi nasıl öldüreyim anketi yaptı
Annemi nasıl öldüreyim anketi yaptı
GİRİŞ 28.05.2008 09:59 GÜNCELLEME 28.05.2008 09:59
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Bursa'nın merkez Osmangazi ilçesinde 17 yaşındaki bir genç, tartıştığı annesini bıçakladıktan sonra boğarak öldürdü. Cesedi evin banyosunda satırla 6 parçaya ayıran genç, poşetlere koyduğu parçaları evin inşaat halindeki ikinci katında sakladı.
Hamitler Mahallesi'nde oturan iki genç, polisi arayarak 2. Nergis Sokak'ta oturan M.F'nin (17), annesi Asiye F'yi (46) öldürdüğünü söylediğini ve cesedi taşımak için kendilerinden yardım istediğini bildirdi.

İhbar üzerine söz konusu eve giden güvenlik güçleri, iki katlı evin inşaat halindeki son katında Asiye F'nin parçalanarak 6 poşete konulmuş cesedini buldu.

Güvenlik güçleri, cinayeti işlediği iddia edilen M.F'yi bir internet kafede yakaladı. Emek Polis Merkezine götürülen M.F, daha sonra Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.

Güvenlik güçlerince yapılan araştırmalarda, M.F'nin annesiyle sık sık tartıştığı, bu konuda annesi tarafından şikayet edildiği dayısından uyarı aldığı belirlendi.

Son olarak evde fritözde patates kızarttığı öğrenilen M.F'nin, kendisine kızan annesini yine yaşadığı bir tartışmanın ardından vücudunun çeşitli yerlerinden bıçakladığı, daha sonra boğduğu anlaşıldı.

Zanlı M.F'nin, banyoya taşıdığı annesinin cesedini satırla 6 parçaya ayırdığı, her parçayı ayrı poşetlere koyup inşaat halindeki üst katta gizlediği tespit edildi.

Bir çay bahçesinde garson olarak çalışan M.F'nin, olaydan bir gün sonra oturduğu semtteki bir internet kafede iki arkadaşına, "annemi öldürdüm, cesedini parçaladım. Taşımak için bana yardım eder misiniz?" dediği, bunun üzerine arkadaşlarının durumu polise bildirdikleri öğrenildi.

Zanlının internet aracılığıyla, "annesini nasıl öldüreceğine" dair anketler yaptığı ve çevrede bu yönde zaman zaman konuştuğu öne sürüldü.

M.F'nin babasının bir nakliyat firmasında TIR şoförü olarak çalıştığı iki ablasının da üniversitede eğitim gördükleri kaydedildi.

Anne Asiye F'nin poşetler içindeki parçalanmış cesedi Bursa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, zanlı M.F'nin, sorgulamasının ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.

YORUMLAR 19
  • BEKİR SITKI IŞIKYILDIZ 15 yıl önce Şikayet Et
    işte Eseriniz. Ateisteler,Sözde atatürkçüler,Sözde laiklik savunucuları,Sözde ilericiler,sözde vatan severler ,AKP ye oy verenleri cahil görenler modernistler,namazını kılanları hor görüp gerici diye cahil görenler,oarsını burasını açanlara avrupayi deyip avrupa birliğine; işlerine gelmediüği zaman küfürler savuranlar işte eseriniz
    Cevapla
  • lalegul yıldız 15 yıl önce Şikayet Et
    .... yok ya bu dünyanın civisi cıkmış,yasanmaz hale gelmiş bu dünya, dinimiz anneye öff bile demeyi yasaklamışken,katili olmak, ne hallere düştük ya rabbim.
    Cevapla
  • janicly... 15 yıl önce Şikayet Et
    DAHA ÇOK KELLELER UÇACAK.... Artık okullarda dini eğitim ders saatlerini en az 4 de çıkartmaları lazım ve kuran kurslarının sayılarını arttırıp 5 yaşından sonraki her çoçuğa eğitim verilmeli Dinin getirdiklerini bilmeyen ALLAHtan niçin korkması gerektiğini bilmeyen her insan cinayet işlemeye müsait bünyası vardır bilselerki suçsuz yere insan canına kıymanın hükmünü şimdi bu sayfada bu haberleri okumazdık!!!
    Cevapla
  • dsahutoglu 15 yıl önce Şikayet Et
    felaket bişey ya. Arkadaşlar bir nesil öylece önümüzden kayıp geçiyor ve daha biz bunun farkında değiliz. Ailelerin çocuklarına düzgün bir eğitim verme iyi yetiştirme zamanı gelmiştir. İktidarda sağla solla kavga edeceğine bu yönde programlar yapsa fena olmazdı.
    Cevapla
  • latif genç 15 yıl önce Şikayet Et
    anne baskısı. Peki patates kızarttığı için oğluna kızan annenin hiç mi suçu yok. Böyle bir annenin çocuğun hayatını nasıl kararttığını tahmin etmek zor değil. Nasıl bir baskı görüyordu ki bu çocuk böylesine canavarlaştı. Ne ekersen onu biçersin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...