Tartışılan takı tsunamizedelere...

Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Moskova'da hediye edilen 30 bin Dolar değerindeki hediyeyi felaketzede Güney Asya ülkelerine bağışlama kararı aldı.

Tartışılan takı tsunamizedelere...
Tartışılan takı tsunamizedelere...
GİRİŞ 14.01.2005 17:11 GÜNCELLEME 14.01.2005 17:11

Emine Erdoğan’ın Moskova’da bir Türk işadamının hediye ettiği 30 bin dolarlık pırlanta gerdanlık ve broşu iade edip etmeyeceği merak ediliyordu. Edinilen bilgiye göre Emine Erdoğan, tartışma yaratan sözkonusu takıları bağışlamaya karar verdi.

İHA'nın haberine göre, Başbakan Erdoğan'ın Moskova gezisi sırasında Sporks Kuyumculuk tarafından 10 bin 600 Dolar değerinde pırlanta ve mercan karışımı gerdanlık ve broş hediye edilen Emine Erdoğan, yaşanan tartışmalar nedeniyle hediyeyi Güney Asya ülkelerine bağışlama kararı aldı.

Tartışmalardan rahatsızlık duyduğu öğrenilen Emine Erdoğan'ın bugün 10 bin 600 Dolar değerindeki hediyeyi felaketzedeler yararına kullanılması için Güney Asya'ya göndermeyi kararlaştırdığı bildirildi.

Emine Erdoğan, 10 bin 600 Dolar değerindeki yardımını önümüzdeki haftalarda Güney Asya ülkelerine bir ziyaret gerçekleştirmeyi düşünen Başbakan Erdoğan ile gönderecek.

KAYNAK: MİLLİYET

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak