Kafasından vurduğu kediyle poz veren veteriner!

Bir kediyi kafasından okla vurup öldürdükten sonra poz veren bir kadın veteriner, fotoğrafı internetten paylaşınca işinden oldu.

Kafasından vurduğu kediyle poz veren veteriner!
Kafasından vurduğu kediyle poz veren veteriner!
GİRİŞ 18.04.2015 17:35 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:35
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Focus dergisinin haberine göre, ABD’nin Texas eyaletindeki Kristin L. Adlı veterinerin, ok atarak kafasından vurduğu kediyle poz vermesi ülkede şok tesiri yaptı. Polis, kadın veteriner hakkında soruşturma başlattı.

Öte yandan Kristin L.’nin işvereni, işine son verildiği açıklaması yaptı. Washington Austin Country’daki hayvan kliniğinden yapılan açıklamada ”bu tür bir davranışı kabul edemeyiz ve en sert biçimde kınıyoruz” ifadeleri yer aldı. Yerel basında yer alan haberlere göre, kedi, kentte yaşayan yaşlı bir karı kocaya ait.

Kristin L., başında ok olan kediyle sırıtarak poz verdiği fotoğrafın altına ”sadece başında bir ok olan sokak kedisi iyi bir sokak kedisidir” yazmış. Haberde, Austin County şerifi Jack Brendes’in ”Toplumumuzda bu tür şeyler olmamalıydı“ dediği yer alırken, kedi olayının tam olarak aydınlanması için yerel bir hayvan haklarını koruma derneğinin 7 bin 500 dolar ödül koyduğu yer aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • Şahsiyetsizler 9 yıl önce Şikayet Et
    Bizim burdada buna benzer bi cani var, kedimizi bir çuvalın içine koyuyor ve gidip onu bir yere atıyor :@ Ne kavga ettik bu sebepten dolayı ama geri dönmüyor benim oğlum :( Allah ısla etsin bunun gibilerini
    Cevapla
  • FATİH 9 yıl önce Şikayet Et
    bıraksınlar bu işleri.canilik amerikan insanının geninde var .daha geçen hafta silahsız kaçan insanın arkasından polis denen manyak 8 el ateş etti.ama ne hikmetse toplumda çıt yok hergün polis leri çatır çatır insan avlıyor.bunlar komik psikolojik harekat.
    Cevapla
  • Ahmet İpek 9 yıl önce Şikayet Et
    Sadist ruhlu, gaddar, zalim. Ahirette hesabın görülecek mutlaka.
    Cevapla
  • @@@ 9 yıl önce Şikayet Et
    İnsana yapılan zulüme kızıyorum ama hayvana yapılan zulüme daha bi kızıyorum hayvancığaz ne yapma diyebilir ne etme diyebilir ne fikri var. Ne diyelim ALLAH ıslah etsin ıslah olmuyorsa kahr ismiyle kahretsin böylelerini.! Yazık olan masumane kediye, köpeğe, börttü böceğe oluyor.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    bunuda okla haşlamak lazım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi