CHP'den Hükümet'e 'Kelime Oyunu' sorgusu

Verdiği soru önergeleriyle tanınan CHP Genel Başkan Yardımcısı Sezgin Tanrıkulu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a "Kelime Oyunu" adlı programla ilgili soru geldi. Tanrıkulu programın yayından kaldırılmasına ilişkin olarak hükümetin, RTÜK'ün bir uyarısı olup olmadığını sordu.

CHP'den Hükümet'e 'Kelime Oyunu' sorgusu
CHP'den Hükümet'e 'Kelime Oyunu' sorgusu
GİRİŞ 06.06.2013 11:02 GÜNCELLEME 06.06.2013 11:02
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi...

TBMM Başkanlığına sunulan soru önergesinde "TV'de her gün yayınlanan ve İhsan Varol'un sunduğu Kelime Oyunu adlı programda Gezi Parkı olaylarına ilişkin olarak kelimeler sorulmuştur. Programda gaz maskesi, demokrasinin solungacı nedir şeklinde sorular sorulurken, yine eylemlere yönelik sorular olmuştur. Programının bu bölümünün yayınlanmasının ardından program aniden durdurulmuştur." ifadelerine yer verildi. 

Tanrıkulu, "Programın yayından kaldırılmasına ilişkin olarak hükümetinizin, RTÜK'ün bu konuda bir uyarısı olmuş mudur? Programının kaldırılması hakkındaki kişisel görüşünüz nedir?" sorularını yöneltti.

Haber7

YORUMLAR 5
  • ethem başaga 10 yıl önce Şikayet Et
    kim yaptı bilemem ama. o da cami duvarına işemesey di, haketti bence
    Cevapla
  • serkan saymaz 10 yıl önce Şikayet Et
    tepkinizi koyun. sayemizde reyting yapmasın... bu kanalı sildim uydu cihazindan..
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    Milletvekili, vandal asilere sadece Hükümetin ve Ak partinin karşı olduğunu sanıyor.... Bunlar ,saksıda büyümüş,kendi gettolarında yaşayan tipler..Gerçeklerden,ülke gerçeklerinden tamamen kopmuşlar,kafaları fosilleşmiş,örümcek tutmuş..Hala,burjuva destekli,eski elitist oligarşik yapıların özlemi ile yaşıyorlar...
    Cevapla
  • Abdullah Öz 10 yıl önce Şikayet Et
    cevabını ben vereyim...beyaz yakalı ve küçük burjuvadan olduğuna inanandığım bu sunucu.... kendisi gibi çoğu küçük,bir miktarı orta,bir kısmı da büyük burjuvanın ve onların varisleri ile kader birliği yapmış...Son derece makul yayın yapan habertürk kanalına bağlı bloomberg yönetimi de,asilere,vandallara,hükümete ve devletimize ve milletimize karşı yapılan bu elitist oligarşik kalkışmaya prim vermemiştir..Doğru olanı yapmıştır...Helal olsun..
    Cevapla
  • şenol gökmen 10 yıl önce Şikayet Et
    ENTEL DANTEL İHSAN EFENDİ KENDİNİ BİR HALT ZANNETİ HERHALDE. sen olayları ya tam kavrayamadın ihsan efendi,yada işine öyle geliyor.bu işin senin karekterine de uyduğu belli,sende çalışmakta olduğun kanalın imkanlarını CHP yönünde kullanarak,belli kesimi öne çıkarırsan ilerde karşı kesimde sana öyle bir soru sorar ki düğmeye basmaya zamanın yetmez.dikkatli konuş,hareketlerine dikkat et.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması