Muhtar maaşları yüzde 100'e yakın arttı!

"Torba Kanun" Teklifinde, muhtarların artırılmasına karar verilen ödenekleri, 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren geçerli olacak.

Muhtar maaşları yüzde 100'e yakın arttı!
Muhtar maaşları yüzde 100'e yakın arttı!
GİRİŞ 12.07.2013 15:23 GÜNCELLEME 13.07.2013 08:05
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu, Başkanvekili Sadık Yakut başkanlığında toplanarak, "Torba Kanun" teklifini kaldığı yerden görüşmeye başladı.

AK Parti'nin, yürürlük maddesi üzerinde verdiği önergeyle, muhtarların ödenek artışının yürürlüğü yeni yıla ertelendi. Kabul edilen önergeye göre, Bakanlar Kurulu'nun, muhtarların 460 liralık ödenek tutarını 875 liraya kadar çıkarmaya yetkili olmasına ilişkin hüküm 15 Ocak 2014 tarihinden itibaren uygulanmaya başlanacak.

Vazife ve harp malullerinin haklarını genişleten düzenlemeler ise önümüzdeki aydan itibaren geçerli olmak üzere 1 Ocak 2014 tarihinde yürürlüğe girecek.

AA

YORUMLAR 6
  • smmmov 10 yıl önce Şikayet Et
    tabi tuzunuz kuru. ver ver ver ver allah'ım ver
    Cevapla
  • smmmov 10 yıl önce Şikayet Et
    milli kurtuluş ve oktay çıkmaz bey'e. üç yıl süren bir staj sürecindeyim. ve bu süre süresince çalışağım meslek mensubu eğitmenim bana maaş vermeyeceğini en baştan şart olarak belirtti. başka yerlere yaptığım başvurunun boş çıkmasından ötürü kabul etmek zorunda kaldım. ve haftanın sadece bir günü yani pazar günü abimin iş yerinde oto lastik tamir atölyesinde çalışarak o gün aldığım para ile evimi geçindiriyorum. eğer hala salladığımı sanıyorsan. testlerim@hotmail.com adresine iletişim adresini yaz seninle bağlantıya geçip evime davet edeyim.
    Cevapla
  • oktay çıkmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    smmmov az destekli salla. 600 tl alıyorsun aile geçindiriyorsun birde internetın başındasın :)) sen kimi kandırıyorsun yahu
    Cevapla
  • Milli Kurtuluş 10 yıl önce Şikayet Et
    smmmov. Smmmov sen şakamısın ya. Ne diyorsun kardeşim ya 1000 tl ile geçinebilirsin yok 600 tl alıyorum. Espirimisin sen. Ali ergin 1000 tl maaş alıyormuş az buluyor ve gayet doğal bir şey. Sen ne karışıyorsun adamın şükredip etmemesine. Adam ister şükreder ister etmez. Hakkını istiyor adam. Allah bile biz kullarına hak ettiğimizden çok ve çok verirken şükrediyormuyuz diye bakmıyor şükretmessek vermiyorum diye bir şey yapmıyor sana ne oluyorda millete şükret bilmem ne diyorsun. 1000 TL 1500 TL ile geçim mi olur oluyor işte. Şükret diyorsun 600 tl alıyorsun aile geçindiriyorsun yalan söylüyorsun arkadaşım bu mübarek ramazan günü.
    Cevapla
  • smmmov 10 yıl önce Şikayet Et
    ali ergin kardeşim. senin garanti 1000 tl maaşın var. şükret be kardeşim. benim aylık gelirim 600 tl max. ve bir aile geçindiriyorum. önemli olan aldığın paranın çokluğu değil. önemli olan rızkının miktarı. rızkından fazlası ne kadar olursa olsun sürekli yetmediğini düşünürsün. şükretmek burada anahtar kelime. hayırlı ramazanlar cümlenize
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır