Bakan odasında böcek araması! Çok vahim!

Hayati Yazıcı, odasında böcek taraması yaptırdığını ancak aramayı yapan kişilerden dahi şüphe ettiğini açıkladı. Yazıcı yaşadığı durumu "çok vahim" olarak nitelendirdi.

Bakan odasında böcek araması! Çok vahim!
Bakan odasında böcek araması! Çok vahim!
GİRİŞ 25.03.2014 15:00 GÜNCELLEME 25.03.2014 15:00
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, NTV'de yayınlanan Özel Röportaj programında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Kişinin özelini, görüntülerini veya konuşmalarının paylaşılması kul hakkı ihlalidir. Bu Allah katında da kabul edilemez. Bunları paylaşmak casusluktur, diye açıklamalarda bulunan Yazıcı, benim de dinlemem muhtemeldir dedi. Bakan Yazıcı, odasında yaptırdığı böcek aramasıyla ilgili de konuştu: 

"Yeni bakanlık binasında böcek taraması yaptırdım, yok dediler ama tarama yaptırmak içinde getirttiğiniz ekipler de ne yapar kimbilir? Her şeyden kuşku eder hale geliyorsunuz, bu vahim bir durum. Ben bir şeyden korkmuyorum gibi şeyler demek de doğru değil. Ceza hukunda teknik takibin şartları vardır. Teknik takipte delilden faile gitmeye yarayacak önemli unsurlar vardır."

YORUMLAR 1
  • mehmet huda verdi 10 yıl önce Şikayet Et
    Kul hakkı . Şimdimi aklınıza kul hakkı geldi . Aldınız mazlumun ahını çıkıyor işte dua edin de günahlarınıza kefalet olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak