Kılıçdaroğlu'ndan STK'lara veryansın

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu Parti Meclisi toplantısında açıklamalarda bulundu.

GİRİŞ 18.04.2014 11:14 GÜNCELLEME 18.04.2014 11:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Kılıçdaroğlu, hukuksuzluk durumunda mahkemenin elinin bağlandığını, medyanın bunu duyduğunu ancak yayınlayamadığını, bunun adının hukuk olmadığını söyledi. Baskıcı rejimlerin dünyanın hiçbir yerinde başarıya ulaşmadığını, Türkiye'de de ulaşamayacağını anlatan Kılıçdaroğlu, Türkiye'de sade vatandaşın ay başını nasıl getireceği kaygısını taşıdığını söyledi. 

Bugün en büyük görevin CHP'ye düştüğünü söyleyen Kılıçdaroğlu, ayakların altından kayan demokrasinin yeniden inşa etmek için mücadele edeceklerini söyledi. Kılıçdaroğlu bunun mücadelesinin parlamento içinde ve parlamento dışında da verilmesi gerektiğini söyledi.

Demokrasiyi yükseltmek her yurttaşın görevi olduğu gibi CHP'nin daha fazla görevi olduğunu söyleyen Kılıçdaroğlu "Bugün sessizliğini sürdüren bir yapı var. Bu yapı da üniversitelerdir. üniversiteler bugün konuşmayacaksa ne zaman konuşacaktır" dedi. 

Kılıçdaroğlu, üniversitelerin hukuk fakültelerinin Anayasa'ya aykırılıkları gördükleri halde sessiz kaldıklarını üniversitelerin tabelalarını kaldırması gerektiğini savundu. 

Parlamento'da el kaldırıp indirme mekanizmasının çalıştığını herkesin bildiğini söyleyen Kılıçdaroğlu çocuklara çok ağır bir miras bırakıldığını belirterek "Gelecekte çocuklar 'ben onun çocuğuyum' diyemeyecektir." dedi.

Sivil toplum kuruluşları sendikalar gelecekte arka arkaya kapanacağını söyleyen Kılıçdaroğlu, işçi parası ile ilan veren, işçi parası ile araba alan sendika temsilcilerinin gelecekte hiç konuşmayacağını söyledi. İşverenlerin ticari sırları, bilançoları ellerinden alındığını buna rağmen konuşmadıklarını söyledi. 

Kılıçdaroğlu tarihinde bu kadar yalnızlaşan böyle bir Türkiye'nin hiçbir dönem yaşanmadığını söyledi. 

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Temiz Bey 10 yıl önce Şikayet Et
    CHP liler öyle çaresizki nereye saldıracaklarıını bilemiyorlar !. En güzeli işin içinden çıkmak ve hakikatleri görmek için SAVCI SAYANIN elma sandıklarından alsınlar ve elma hesabı yapsınlar !
    Cevapla
  • Cafer UÇA 10 yıl önce Şikayet Et
    Bu adamı birileri şişirip ortalığa salıyor. . Chp nin başına geçtiği genel kurul toplantısında, delegelere teşekkür konuşması yaptı ve daha kürsüden inmeden başladı Recep bey demeye ve bir daha ağzından hayra alamet bir kelime çıkmadı. Atmadığı iftira, suçlamadığı konu kalmadı. Sonunda TC Devletini Abd ve İsrail'e teslim etmek üzere teşkilatlandırılmış, bize de dini kuruluş olarak taktim edilen yapılanmanın kuyruğuna takılmış onun ideoloji ve kader ortağı Mhp ile bir numaralı savunucusu haline gelmişlerdi. Seçimin şokunu attılar TEKRAR BAŞLIYORLAR. Neymiş Diktatörlük varmış demokrasi yokmuş da, Diktatörü devirip Demokrasiyi yeniden kuracaklarmış. BU MİLLETİ SALAK SANIYORLAR 28 ŞUBAT ONLAR İÇİN DEMOKRASİ ve HÜRRİYET ORTAMI İDİ. Çünkü 950 öncesi rejime geri dönüş tü.
    Cevapla
  • Beyzade Kan 10 yıl önce Şikayet Et
    Ya Uzaydasın Ya da Rüyada!!!!!!!!!!!. Eyyy CHP!!! yok mu içinizde bir tane adam gibi adam, şu genel müdürünüzü doğruya yakınlaştıracak. Bu adam uzayda mı yaşıyor acaba? Bizim yaşadığımız dünyada ve Türkiye'de bunun dediklerinin hiç birisi yok...... Tamam yalan söylüyorsun bunu dünya alem biliyor da bari yalanını da biraz usturuplu söyle..
    Cevapla
  • tolgaa 10 yıl önce Şikayet Et
    .... ALLAH kimseyi yüzsüz etmesin
    Cevapla
  • engin öz 10 yıl önce Şikayet Et
    iğne, çuvaldız.. chp her türlü kurum vs olmadık baskı ve sıkıştırmayı yapabilir ama diğer stk lar yapamaz. hadi ordan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi