CHP'deki şok istifaya Kılıçdaroğlu'ndan ret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Haluk Koç'un 30 Mart seçimlerinin ardından bu görevlerinden istifa ettiği, ancak istifasının kabul edilmediği ortaya çıktı.

CHP'deki şok istifaya Kılıçdaroğlu'ndan ret
CHP'deki şok istifaya Kılıçdaroğlu'ndan ret
GİRİŞ 18.04.2014 13:54 GÜNCELLEME 18.04.2014 13:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Koç, Hürriyet'in sorusu üzerine seçimlerden hemen sonra Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na istifasını sunduğunu, ancak istifasının kabul edilmediğini söyledi.

Koç, "Bu 10 gün önceki olay" diye konuştu. 

Samsun'da Büyükşehir Belediyesi oylamasında Ak Parti oyların yüzde 50'sinden fazlasını alırken, ikinci parti MHP olmuştu. Yüzde 15'te kalan CHP ise üçüncü parti olmuştu.

YORUMLAR 3
  • Kadıoğlu25 9 yıl önce Şikayet Et
    chp dekiler bütünüyle istifa etsinler. ve bu parti kapansın, tarihteki yerini alsın. tarih bu parti hakkındaki hükmünü verecektir.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Yalnız parrti sözcülüğünden değil siyasetten de ,istifa etmesi daha doğru olur !. Adam resmen millet düşmanı konuşmaları suratının şekli milletten nefret eder bir hali vardı !
    Cevapla
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    chp esaret altında. kemal kılıçdaroğlu tek başına karar vermez, veremez, verdirmezler. gandi kemali o koltuğa oturtan imtiyazlı beyaz türkler, israil bağlantılı siyonist neoconlar, kaset pazarlayısı paralel yapılanma buna müsade etmez. deniz baykal kasetiyle chp dizayn edilmiştir, vesayetçi medya devreye girerek baykalın ipini çekmiştir. kesinlikle aday değilim diyerek hür iradesini beyan eden kemal kılıçdaroğlu bir gün sonra bu odakların kuklası olmayı kabul etmiştir.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...