İhsanoğlu'nun YSK'ya bildirdiği mal beyanı

CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı İhsanoğlu'nun, YSK'ya sunduğu mal beyanı açıklandı.

İhsanoğlu'nun YSK'ya bildirdiği mal beyanı
İhsanoğlu'nun YSK'ya bildirdiği mal beyanı
GİRİŞ 04.07.2014 01:01 GÜNCELLEME 04.07.2014 11:23
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

 CHP ve MHP'nin de aralarında bulunduğu bazı siyasi partilerin ortak cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) sunduğu mal beyanı açıklandı.

İhsanoğlu'nun iletişim ofisinden yapılan açıklamada, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun YSK'ya, adaylık belgeleriyle mal beyanını sunduğu bildirildi.

İhsanoğlu'nun kamu görevlisi olduğu dönemlerde ve 2014 başında yöneticisi olduğu dernekten dolayı mal beyanında bulunduğu ifade edilen açıklamada, "İhsanoğlu'nun YSK'ya sunduğu beyanda, kendine veya eşine ait, miras ve satın alma yoluyla İstanbul'da 9 daire, bir 2006 marka Opel Vectra otomobil ve banka hesaplarında toplam 240 bin 427 lira ve 3 milyon 596 bin 304 dolar kayıt edilmiştir" bilgisi verildi.

Açıklamada, ayrıca İhsanoğlu'nun, 2011'de, Yozgat'ta dedesinin konağına ait arsalar ve üzerindeki binaları, Bozok Üniversitesine bağışladığı kaydedildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    daha önceki hükümet bıkın Başbakanlık yapmayı çadır kuracak parası türkiyenin ! !. Devlet Bahçeliye kapak olsun !
    Cevapla
  • zulme rıza zulümdür 9 yıl önce Şikayet Et
    RECEP TAYYİP ERDOĞAN'A GÖRE BAKILDIĞINDA.... Önce şunu bilelimki kimi zengin kimi fakir olabilir.. Parası var diye kimseye hain gözüyle bakılamaz!! Ama en önemlisi şu ki!! Vatanseverlik açısından bakıldığında.. Recep Tayyip Erdoğanın neredeyse bütün mal varlığı "TL." olarak kalırken, Vatandaş Ekmeleddin parasını "USD" de tutmuş!! Buradan çıkartacağımız sonuç Büyük Usta Türkiyeye ve onun parasına güvenirken, Çırak ekmeleddin Amerikaya ve onun dolarına güveniyor!! Yorum sizin!!
    Cevapla
  • kasım yurtlu 9 yıl önce Şikayet Et
    AVARKENTTEKİ VİLLA SERVET DEĞERİNDE. Gezicilerin ağa babalarının mukim olduğu ormanın katledilerek villaların yapıldığı İstanbulun en lüks yerlerinden biri. Hüsamettin Özkana komşu. milyon dolarcıklar ancak yeter.
    Cevapla
  • Nasuh BİLEN 9 yıl önce Şikayet Et
    Para ne kadar birikse öbür tarafa kim görtürmüş ki ! . “Ademoğlunun bir vadi dolusu altını olsa bir vadi daha ister. Onun ağzını topraktan başka bir şey doldurmaz. Ama Allah tevbe edenin tevbesini kabul eder.” (Buhari, Rikak, 10, Müslim zekat 116-119)
    Cevapla
  • Abdullah yazıcı 9 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanımıza göre Sivil Hayatı Daha çok olduğu için Parasının Olması daha doğam. Başbakanımızın gelir beyanı bundan azmı sanki?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tel Aviv müzakerelerde ilerleme olmazsa Refah'a saldıracağını Mısır'a iletti
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!