Metiner: İhsanoğlu ağzındaki baklayı çıkardı

Mehmet Metiner, Ekmeleddin İhsanoğlu üzerinden CHP ve MHP'lilere çağrıda bulundu.

Metiner: İhsanoğlu ağzındaki baklayı çıkardı
Metiner: İhsanoğlu ağzındaki baklayı çıkardı
GİRİŞ 14.07.2014 04:59 GÜNCELLEME 14.07.2014 11:06

Paralel yapının okullarını öven Ekmeleddin İhsanoğlu'nun nihayet ağzındaki baklayı çıkardığını belirten AK Parti Adıyaman Milletvekili Mehmet Metiner, “İhsanoğlu paralel projenin bir parçasıdır” dediğimizde bize demediğini bırakmayan CHP’li seçmenler şimdi ne diyecekler acaba? sorusunu yöneltti. 

"ONURUNUZU KURTARMAK İÇİN İLKELİ BİR TAVIR TAKININ"

Kemal Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlığını yaptığı CHP ve ona gönül verenlerin zorlu bir sınavdan geçtiğini dile getiren Metiner, CHP'lilere iki kritik soru sordu: 

"Sabah akşam F tipi okullar, laikliğe ve cumhuriyete düşman nesiller yetiştiren dinci ve gerici okullar diye topa tuttukları bu okulları şimdi paralel çatı adayı öve öve bitiremiyor. Ey CHP’li seçmen ne yapacaksın şimdi sen? Düne kadar dediklerinin arkasında mı duracaksın, yoksa Ekmel Bey'i destekleyerek kendini inkar mı edeceksin? Ey CHP’liler gerçekten ilkelerinizin adamı iseniz paralel çatı adayına Pensilvanya hakkında ne düşündüğünü net bir biçimde sorunuz bakayım…Paralel çatı adayının seçilme şansı yok, bari onurunuzu kurtarmak adına ilkeli bir tavır takının. Aksi takdirde son pişmanlık fayda vermeyecektir.

'OLİMPİYAT' KELİMESİ TÜRKÇE MİDİR?

Ekmeleddin İhsanoğlu'na "Olimpiyat kelimesi Türkçe midir?" diye soran Metiner'in son çağrısı MHP'lilereydi: 

“Türkçe olimpiyatı adı bile tıpkı paralel yapı gibi bir hilkat garibesidir. Bir ayağı Türkiye’de beyni ise başka yerde… Türkçeyi olimpiyatlaştıran bu dış destekli yapının adayına ey MHP’li milliyetçi, dindar ve yerli kardeşlerimiz sahiden oy verecek misiniz?”

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı