Bakan Çelik: 14 parti miting yapamıyor

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Bursa'da gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Bakan Çelik: 14 parti miting yapamıyor
Bakan Çelik: 14 parti miting yapamıyor
GİRİŞ 08.08.2014 18:23 GÜNCELLEME 08.08.2014 18:23

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "İstikrarın devamı konusunda milletimizin yine bilinçli, şuurlu davranacağı ve kesintisiz bir şekilde bu hizmetlerin aksamadan devam etmesi adına, pazar günü de Sayın Başbakanımızı, cumhurbaşkanlığı, devletin, cumhurun başkanlığı konumuna taşıyacağı konusunda bir endişe taşımıyorum" dedi.

Tarihi Kozahan'da bulunan Bursa Tarihi Çarşı ve Hanlar Birliğini ziyaret eden Çelik, çıkışta gazetecilerin ülke gündemine ilişkin sorunlarını yanıtladı.

Çelik, bir gazetecinin, "Cumhurbaşkanı seçimine çok az bir süre kaldı. Gelişmeleri nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusu üzerine, seçimlerin hayırlı olmasını diledi.

Seçime iki gün kaldığını ve çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Çelik, şöyle devam etti:

14 PARTİ BİR ARAYA GELMİŞ MİTİNG YAPAMIYOR

"Genel başkanları, ismini telaffuzda zorlanıyorlar, bir türlü ismini öğrenemediler. Ana muhalefet 'Ekmel' diyor, diğer MHP Genel Başkanı telaffuzda zorlanıyor. Bir önemli konu da üçlü fotoğraf vermekten çekiniyorlar. Henüz 'çatı adayı' diye ifade edilen adayın, yanında ne Sayın Kılıçdaroğlu'nu ne Sayın Bahçeli'yi veya her üçünün 'Adayımız' diye fotoğraflarının kamuya yansıdığını gördüm. Böyle çelişkilerle dolu bir yaklaşımla Türkiye'nin geleceğini teslim etmek son derece yanlıştır."

Muhalefetin, "14 parti bir araya geldik" dediğini, bu partilerin ismini kamuoyunun çok da bildiği kanaatinde olmadığını ve kendisinin de bilemediğini dile getiren Çelik, onların birleşip miting yapmaktan aciz olduğunu söyledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı