Davutoğlu'na Ardahan'da büyük sevgi

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kars'tan karayolu ile Ardahan'a geçişinde sevgi gösterileri ile karşılandı.

Davutoğlu'na Ardahan'da büyük sevgi
Davutoğlu'na Ardahan'da büyük sevgi
GİRİŞ 15.08.2014 20:18 GÜNCELLEME 15.08.2014 20:20
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, "Ardahan'a yönelik hizmetlerimiz sürecek. Özellikle ulaşım konusunda gerekli çalışmalarımız olacak” dedi.

Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Kars'tan karayolu ile Ardahan'a Valiliği ziyaret etti. Valilik önünde protokol tarafından karşılanan Bakan Davutoğlu kendisine çiçek hediye eden Beray isimli kız çocuğunu kucağına alarak sevgi gösterdi. Valilik makamında Vali Ahmet Deniz'den ilin sorunları hakkında brifing alan Deniz, Ardahan'ın güzel bir il olduğunu ve tekrardan ziyaret edeceğini söyledi.

"Ardahan'a havayolu istiyoruz” diyen Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Çetin Demirci’nin talebine Bakan Davutoğlu, "Ne güzel halkın beklentisi çift yol, duble yol değil direkt havaalanı istiyoruz diyorsunuz. Iğdır’a, Kars’a gelince buraya da istiyorsunuz halkı olarak. Biz hükümet olarak bölgeye önemli yatırımlar yaptık. Duble yollarla ilgili çalışmamız var. Havayolu içinde Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanımızla görüşelim bakalım şu anki konumu nedir doğrusu da o" yanıtını verdi.

Davutoğlu daha sonra AK Parti İl Başkanlığını ziyaret etti. Ardahan'da belediye başkanlığını almalarının önemli olduğunu ifade eden Davutoğlu, "Ardahan'a yönelik hizmetlerimiz sürecek. Özellikle ulaşım konusunda gerekli çalışmalarımız olacak. Sahara ve Ilgar Tünelleri kesinlikle yapılacak. Hükümetimiz güzel hizmetler yapıyor, yapmaya da devam edecektir. Bu nedenle Ardahan'da hak ettiği hizmeti alacaktır. Havayolu ilgili de bakanlıkla görüşme yapacağım" diye konuştu.
Karagöl Mahallesinde bazı aileleri ziyaret eden Davutoğlu daha sonra Ardahan’dan ayrılarak karayolu ile Artvin'e geçti.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • Ahmet 9 yıl önce Şikayet Et
    Yeni BB. Desene BB yola erken çıktı. Beşirim sağolsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!