'Erdoğan gitmezse öldürülebilir'

Hükümete karşı 17 Aralık 2013’teki darbe girişimi öncesi İdris Bal’ın, 'Erdoğan sonrası' için çalışma yaptığı ortaya çıktı.

'Erdoğan gitmezse öldürülebilir'
'Erdoğan gitmezse öldürülebilir'
GİRİŞ 20.08.2014 09:31 GÜNCELLEME 20.08.2014 11:37
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Bazı STK temsilcileriyle toplantı yapan Kütahya Bağımsız Milletvekili İdris Bal’ın teklifi, 4 ay sonraki darbe girişimini anlatır nitelikte: “Uluslararası güçler Erdoğan’ı istemiyor, yıl sonuna kadar uzaklaştırılacak, kendisi çekilmezse öldürülecek. Erdoğan sonrası için hazırlık yapıyoruz, birlikte çalışalım. Kol kangren olmuş, kesilmesi lazım.”

Star gazetesinin iddiasına göre; İdris Bal’ın, ‘Erdoğan sonrası’ için ittifak çalışması yaptığı, Ensar Vakfı Çorum Şube Başkanı Halil İbrahim Aşgın’ın verdiği bilgiyle ortaya çıktı. Aşgın, 17-25 Aralık 2013 operasyonlarının ardından Bal’ın daveti üzerine Ankara’da yaptıkları toplantının ne anlama geldiğini fark ederek, durumu Ankara Savcılığı’na ve polise anlattı. Aşgın, 17 Ağustos 2013’te, daha önce Çorum’da görev yapmış bir FEM dershanesi yöneticisi aracılığıyla İdris Bal’ın kendisini Ankara’ya davet ettiğini belirterek, başka katılımcıların da bulunduğu bir kahvaltıda buluştuklarını söyledi. Aşgın, Bal’ın kendilerine şunları söylediğini anlattı:

ULUSLARARASI GÜÇLER İSTEMİYOR

“Hükümet çok iyi gitmiyor, kuruluşunda olduğu gibi AK Parti herkesi kucaklamıyor, bazı kesimleri dışlıyor. Özellikle dış politikada büyük yanlışlıklar yaptı, Suriye’de yanlış bir politika izledi, bu yüzden binlerce insan öldü. Mısır’da tüm dünya bir şekilde gizli veya açıktan darbeyi desteklerken Türkiye neredeyse tek başına Mursi’den yana tavır koydu. Bu ve benzeri politikalar neticesinde uluslararası bir takım güçler artık Erdoğan ile çalışmak istemiyorlar.”

ERDOĞAN ÖLDÜRÜLEBİLİR

“Bu uluslararası güçler Erdoğan’ı görevinden mutlaka uzaklaştıracaklar. Türkiye’de çok kötü gelişmeler olacak. 2013 yılı sonuna doğru Başbakan Erdoğan’ın görevini bırakması yönündeki baskılar artacak ve Erdoğan bu baskılara dayanamayarak kesinlikle bırakacak. Bırakmaz ise uluslararası güçler tarafından öldürülebilir.”

"ERDOĞAN MUTLAKA GİDECEK"

“Bizim gibi vatanını, milletini, devletini ve dinini seven mütedeyyin muhafazakar insanlar bu süreçte etkin olmayacak. Ya da Erdoğan mutlaka gidecek, mütedeyyin insanlar hazırlık yaparak Erdoğan sonrasında daha etkili olacaklar. Bu nedenle Erdoğan sonrası için bir takım hazırlıklar yapılması gerekiyor. Bu konuda bizler bir takım çalışmalar, görüşmeler yapıyoruz. Sizlerle de bu konuda sürekli irtibatlı olalım, biz buna benzer görüşmeler yapıyoruz. Çorum’a geldiğimizde bize yardımcı olun.”

KOL KANGREN OLMUŞ! KESİLMELİ!

Aşgın, bu sözleri üzerine İdris Bal’a, “Eğer uluslararası bir takım güçler Erdoğan’ı çizdiyse, İslami bir cemaat olduğunu söyleyen sizlerin tam da bu yüzden Erdoğan’ın yanında olmanız gerekmez mi?” diye sorduğunu belirterek, aldığı şok edici cevabı da aktardı: “Çok duygusal davranıyorsun. Kol kangren olmuş, biz bu kolu kesmek lazım diyoruz. Çünkü eğer bunu kesmezsek bütün vücut gidecek, yani ülke elden gidecek. Bugün duygusal olmanın vakti değildir.” 

KAYNAK: STAR GAZETESİ
YORUMLAR 37
  • Bayram 7 yıl önce Şikayet Et
    Binlerce gariban Vatan sevdalısı bunun gibi vatan haininin yüzünden işimden aşından oldu bu hala piyasada geziyor. Harbiden adamı olanlara özgürlük sonsuz.
    Cevapla
  • nezahat uslu 9 yıl önce Şikayet Et
    Kazan Kaldırıcılar!. Yaparlar mı yaparlar arkadaş.Gözlerini kan bürümüş bu vampirlerin. "Allah onların evlerine ateşler salsın, yuvalarını yıksın, birliklerini bozsun, duygularını sinelerinde bıraksın, önlerini kessin, bir şey olmaya imkan vermesin"
    Cevapla
  • Karacaoğlan 9 yıl önce Şikayet Et
    erdoğan'ı bilmem ama . senin gibi,hakan şükür gibi tuzlukların sonu geldi.yolda filan rastlasam direk tüküreceğim yüzünüze.eminim ki milyonlarca insan benim gibi düşünüyor.sizi gidi paralelciler sizi..sizi gidi haşhaşiler sizi...
    Cevapla
  • Haci 7 yıl önce Şikayet Et
    Dünyanın her yerinde bunları telef ederler ama bunlar yaşıyor
    Cevapla
  • mehmet yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    gökten kemik yağdı ,yağacak. Bu hayalperest muhaliflerin bazıları, gerçekten gökten kafamıza kemik yağdırmaya çalışıyor, hiç yılmıyorlar YAHU
    Cevapla
  • Serif GULİSTAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Gülenin beddua sırrı çözüldü.. Pensilvanyanın niçin beddua ettiği de anlaşılmış oldu, Burada çok ince ve o kadarda karanlık bir nokta var. Nasıl olsa Erdoğan öldürülecek, daha önce hoca=loca (loca:masonların locası anlamında. Hoca da: Pensilvanyadaki zat) da beddua edecekti ve beddua kabul olunmuş olacaktı. Denilecekti ki bakın hoca (loca) nın duasını Allah kabul etti, demek ki Allah, hoca (loca) yı seviyor ve Pensilvanyadaki hoca ermişlerden olacaktı. Türkiye müslümanları bu adama biat edecekti, tabi oda hiç haberimiz olmadan masonlara biat etmiş zaten ve bir daha Türkiye kayıp edecekti. Bir elli yıl daha masonlara çalışacaktık haberimiz olmadan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yılmaz Tunç: İki kulübün de sporcuları tarafından karşılıklı arbedeler söz konusu
Murat Kurum, 'eş başkan' görünümlü danışmanı yerden yere vurdu: İşine baksın!