Bahçeli yemin töreni için kararını açıkladı

MHP Lideri Devlet Bahçeli, Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılacağını açıkladı.

Bahçeli yemin töreni için kararını açıkladı
Bahçeli yemin töreni için kararını açıkladı
GİRİŞ 20.08.2014 15:07 GÜNCELLEME 20.08.2014 15:07
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

İlk kez halk tarafından seçilen 12.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin töreni 28 Ağustos'ta yapılacak. MHP Lideri Devlet Bahçeli, yaptığı basın açıklmasında yemin töreniyle ilgili konuştu.

"DEVLET GELENEĞİNE SAYGI GEREĞİ YEMİN TÖRENİNE KATILACAĞIZ"

Bahçeli, açıklamasında MHP'nin devlet geleneklerine saygılı olduğunu vurgulayarak, "Devlet geleneklerine saygı gereği Recep Tayyip Erdoğan'ın yemin törenine katılacağız. Cumhurbaşkanlığının yemin töreninde MHP Meclis’te olacaktır." dedi. 

KILIÇDAROĞLU KATILMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

Diğer yandan, ana muhalefet partisi olan CHP'nin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yemin törenine katılmayacağını açıklamıştı. 

YORUMLAR 5
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇATIDAN İNDİ DEMEKKİ.HAKKINI YEMEMEK LAZIM 2.DEFA DEFA DOĞRU KARAR VERDİ.. Önce halka ve halkın tercihine saygı göstereceksin,sonra siyaset yapacaksın.Aferim İKİNCİ defa doğru karar verdi bahçeli.Gezi olayları için yabancıların oyunu olduğunu gördü partisine seslendi.Bu ikinci verdiği doğru karar.Çatı danda indi demekki.
    Cevapla
  • anadolubeyi 9 yıl önce Şikayet Et
    İŞTE BUDUR!. Milletin iradesine saygı duyar bu doğrultuda muhalefet yaparsa MHP bir iki dönem sonra CHP'nin önüne geçer ve ana muhalefet olur. Sayın Bahçeli'yi bu kararından ötürü kutluyorum!
    Cevapla
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    Yemin Törenine katılmayan ...halkı tanımamış olur?.... ......Yemin törenine katılmayan Halkın Meclisede gelmesin!?..
    Cevapla
  • ŞAHİN AVCI 9 yıl önce Şikayet Et
    ne kadar kızsamda Bahçeliyi işte bu yüzden seviyorum. ve bu kararını takdir ediyorum.
    Cevapla
  • Eray Kılınç 9 yıl önce Şikayet Et
    Önce Hlka Saygı Duy !!!. Cumhur vekaleti başkanına verdi, sen bırak gelenek falan boş laf salatalarını milletin iradesine saygı duy önce. .Yapıştınız kene gibi koltuklara acaba baston alıncamı emekli olucan bahçeli.Senin gibi dar vizyonlu,MHP nin tarihinde adının bile yan yana yazılmadığı tkip,ip vs vs bu partilerle dış güçlerin gösterdiği adayı desteklemeye utanmadınız sıkılmadınız.KRAL çıplak demek bu kadar zormu?.MHP gibi bu ülkenin köklü bir siyasi partisini erittiniz maşa yaptınız dış güçlere.3.5 yıl iktidarda kaldınız hortumlanmayan içi boşalmayan banka usulsüzlük kalmadı birde utanmadan sıkılmadan yolsuzluk lafları ediyorsunuz montaj kasetlerle,ses kayıtlarıyla.Millet gerçeği görüyor aslında sizde kendi söylediğniz yalanlara bile inanmıyorsunuz.MHP'nin şu haline ve vatan millet düşmanlarıyla işbirliğini gördükçe gerçek vatan sevdalısı MHP liler nerede neden hiçbirinde bir ses çıkmıyor???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu