"CHP ve MHP'li memuru silin" iddiası

İçişleri Bakanlığından, "CHP ve MHP'li memuru silin" iddiasını içeren haberin yalan, uydurma ve iftira olduğu bildirildi.

"CHP ve MHP'li memuru silin" iddiası
"CHP ve MHP'li memuru silin" iddiası
GİRİŞ 25.08.2014 13:02 GÜNCELLEME 25.08.2014 13:04
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, söz konusu habere ilişkin ilgili gazeteye tekzip gönderildiği, hukuki sürecin başlatıldığı ve Basın İlan Kurumunun da bilgilendirildiği ifade edildi.

Açıklamada, "CHP ve MHP'li memuru silin' başlıklı ve İçişleri Bakanı'nın koordinatörlüğünde yürütülen 'Kozmik Çalışma Grubu' içerikli haber tamamen yalan, uydurma ve iftiradır" ifadesine yer verildi.

YORUMLAR 6
  • postacı 9 yıl önce Şikayet Et
    chp ve mhp liler tam bir saldırgan.. ak parti haricindeki memurlar son derece saldırgan patavatsız ölçüsüz saygısız ne memur arkadaşına ne seçimlere ne siyasilere. ağızları pis yaşantıları pis saldırmak için her türlü yalan malzemeyi kullanıp, eski düşmanlarıyla bir oluyorlar.
    Cevapla
  • S.Gökhan YILMAZ 9 yıl önce Şikayet Et
    hakan haklı denen patavatsız ;. kışkırtıcı olmasan bu kadar gereksiz sataşma yapmazsın .... medeni cesaretin varsa en yakın ülkü ocağına veya MHP ye git de yüzlerine söyle bakalım ? " ülkenin en gereksiz en sahtekar en kışkırtıcı iki kesimi " ALLAH cc seni ve senin gibileri ıslah etsin inşaALLAH ....
    Cevapla
  • ahmet uzun 9 yıl önce Şikayet Et
    HÜSEYİN ARSLAN BEYEFENDİ. siyasetten arındırılmış ideal memur profili, akp yandaşı memur profili için de geçerli mi acaba?!
    Cevapla
  • hakan haklı 9 yıl önce Şikayet Et
    yalan ama keşke yalan olmasa. ülkenin en gereksiz en sahtekar en kışkırtıcı iki kesimi
    Cevapla
  • huseyin arslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Vergilerinle çalıştırdığın Anarşitler.... Devletin memurlar yasasını yeniden düzenlemeli ve memurluktan atmanın özellikle anarşi ve siyaset noktasında çok keskinleştirilmesi lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi