CHP'liler Meclis'i terk etti

CHP Başkanvekili Engin Altay Cumhurbaşkanlığı yemin törenine usulen itiraz etti.

GİRİŞ 28.08.2014 14:14 GÜNCELLEME 28.08.2014 14:56
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Başkanvekili Engin Altay Meclis Başkanı Cemil Çiçek'le tartıştı.

Usul yönünden itiraz etti. Bunun üzerine Cemil Çiçek bu itirazın yanlış olduğunu ve usulen hiçbir usulsuzluk olmadığını söyledi. CHP Grup Başkan Vekili Engin Altay Cemil Çiçek'e iç tüzük kitapçığı fırlattı. Bunun üzerine yemin törenini sabote etmek isteyen CHP'liler Meclis'i terk ettiler.

YORUMLAR 43
  • adnan bulut 9 yıl önce Şikayet Et
    CEVAPCI. ebette kedi ulaşamayacağı ciğere MUNDAR diyecek ÇANKAYANIN RAAKIMI öylesine yüceldiki bu beceriksizlerin paçaları tutuştu.mesele TAM BAĞIMSIZ TÜRKİYENİN CUMHUR BAŞKANI DEĞİL .!! bu aymazların şapkaları düştü ve kelleri göründü aslında memleket için bir şey yapmadıklarını sadece laf üreterek insanların kafalarını karıştırdıklarını ilk okuldaki çocuklarımızda öğrendi. şimdi içinde ne yazdığını bilmedikleri ANAYASA kitapçığını pervasızca fırlatmakta oradan geliyor.tabbiki bunlar pensilvanya kitabı okudukları için TÜRKİYE CUMHURİYETİNİN ANAYASA KİTABIYLA İŞLERİ OLMAZ. 2015 seçimlerinde çooook ihtiyaçları olacakkk
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunları bizim protesto edebilmemiz için. Bir bilgisayar oyunu dizayn edilse, CHP li bir sivri figürün (bu Kılıçdaroğlu olabilir, bu içtüzüğü adan herif olabilir) yüzüne tükürme oyunu. İntyernette rekor kırmazsa yüzüme tükürün.
    Cevapla
  • zeynelabidin 9 yıl önce Şikayet Et
    ne yapacakalarını şaşırdılar.. biri ayakkabısını çıkarıp gündemde kalır,biri kitapçığı fırlatarak. chp zihniyeti bu. DURMAK YOK KUDURTMAYA DEVAM:)
    Cevapla
  • ceyhun altınışık 9 yıl önce Şikayet Et
    KUDUR..!!. ye kafani kudur ye beynİnİ kudur İç İç kudur. kudur... marİ ye kafani marİ ye beynİnİ. kudur, kudur... cuk oturdu bu roman havası chp ye..
    Cevapla
  • suleyman d 9 yıl önce Şikayet Et
    SAFLIK DERECESİNE BAKARAK AYNI DEĞERLENDİRMEYİ SN. DAVUTOĞLU İÇİN YAPAMAYACAĞIM MAALESEF . Olsun. Sanırım Sayın Davutuoğlu da en fazla Abd yi ziyaret etmiş bakanımızdır!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz