AK Partili Tayyar: 2071'e kadar iktidarız

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen danışma kurulu toplantısında, konuştu.

AK Partili Tayyar: 2071'e kadar iktidarız
AK Partili Tayyar: 2071'e kadar iktidarız
GİRİŞ 13.09.2014 17:31 GÜNCELLEME 13.09.2014 17:31
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, "AK Parti, 2023, 2053 ve 2071'e kadar iktidarda kalabilir, bu hiç kimse için hayal olmasın" dedi.

Tayyar, AK Parti Gaziantep İl Başkanlığı'nda düzenlenen danışma kurulu toplantısında, çok kritik dönemden geçtiklerini, bu sürecin tamamlanmadığını söyledi.

Geçen yılın nisan ayından beri Türkiye'nin iki büyük darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığına dikkati çeken Tayyar, şöyle devam etti:

5 BÜYÜK DARBE ERDOĞAN'A YÖNELİKTİ

"Güçlü iradeyle bu tehlikeyi savabilmeyi başardık. 2002'de AK Parti'yi içselleştiremeyenler, Ergenekon ve Balyoz gibi farklı darbe senaryolarıyla alt etmeye çalıştılar ama bu mümkün olmadı. Bugüne kadar 5 büyük darbe girişimi oldu ancak son bir yılda iki darbe girişimi oldu, bu bile son dönemde karşılaştığımız riskin büyüklüğünü gösteren önemli gelişmeydi. Bu Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olmamasına yönelik senaryoydu."

ERDOĞAN OLMASA DA BU DAVAYI SAHİPLENECEK KADROLAR VAR

"Yeni dönemde anayasayı değiştirebilecek 330'un üzerinde milletvekili çıkarmamız gerekiyor. Bunun için de geçmişte aldığımız oy oranının üzerine çıkmamız lazım. Bunun mümkün olduğunu düşünüyorum. Bu hareket 3 ila 5 kişiden oluşan kadro hareketi değil, Alpaslan'ın Anadolu'ya girdiği döneme kadar uzanan köklü tarihten beslenen dava hareketidir. Dün Alpaslan, Fatih Sultan Mehmet, Mustafa Kemal Atatürk, Adnan Menderes, Turgut Özal, Necmettin Erbakan ve Recep Tayyip Erdoğan vardı. Yarın Recep Tayyip Erdoğan olmaz ama bu davayı sahiplenecek güçlü kadrolar yoluna devam eder."

Tayyar, 64 yıldan beri milletin "elini kana bulamış" siyasi partiyi, CHP'yi tek başına iktidara getirmediğini, bu iradenin AK Parti'yi 64 yıl iktidara getireceğini belirterek, "AK Parti, 2023, 2053 ve 2071'e kadar iktidarda kalabilir, bu hiç kimse için hayal olmasın" diye konuştu.

YORUMLAR 2
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Millet yönetimi başkasına kaptırmaz artık ! hele hele CHPye !. Evet Cumhuriyyet kurulalı seçim yaptık sandığa gittik , fakat milletin seçtiği değil kendini elit gören bir kesimin atadığı bizi yönetti, Dizgin Milletin eline geçtiyse bırakmaz artık diyorum !
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    AK Parti yönetimi. koltuk sevdalısı olmaz ise 2071 i görür. şuana kadar parti içi demokrasi iyi işletildi parti tüzüğüne göre herkese şans tanındı. hiç kimse babasının malı gibi koltuğa yapışmadı. herkese parti içinde yükselmenin önü açıldı. bir rahatlama olduğunu düşünüyorum. herkes düşüncesine ters düştüğünde demokratik bir tepki olarak yollarını ayırmayı iyi bildi. kavga kargaşa olmadı bugüne kadar.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor