O kapı son dakikada işte bu yüzden açıldı

Numan Kurtulmuş, Suriye'den Türkiye'ye geçen göçmenlere neden kapılarını açtıklarının sebebini açıkladı.

O kapı son dakikada işte bu yüzden açıldı
O kapı son dakikada işte bu yüzden açıldı
GİRİŞ 20.09.2014 11:49 GÜNCELLEME 20.09.2014 11:49
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş İstanbul Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisinde açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş'un açıklamasına göre, IŞİD'in, sınırın 6-7 kilometre yakınına gelmesi nedeniyle sınır kapıları açıldı. 

100 bini geçecek göçmen dalgasına dahi Türkiye'nin hazırlıklı olduğunu dile getiren Kurtulmuş, sınır kapılarını açmak zorunda olduklarına vurgu yaptı.   

'DÜNYANIN HİÇBİR ÜLKESİ...'

Dünyanın hiçbir ülkesi, bir gece içerisinde 45 bin mülteciyi alıp bunları hiçbir sorun olmaksızın yerleştirip, bunları sağ salim bir ikamete kavuşturamaz. Bu Türkiye'nin güçlü olduğunu gösteriyor. 

YORUMLAR 5
  • ERSİN AKSÖZEK 9 yıl önce Şikayet Et
    tampon bölge. Irak ve Suriye topraklarında tampon bölge oluşturup orada cadır ve konteynır kentler oluşturup orada ihtiyaçlarını karşılayıp yurt içindeki provakatorlere imkan vermiyelim.Ayrıca bu işin diyeti olarak Irak ta musulu Suriyede de Halepi topraklarımıza katalım
    Cevapla
  • Hatice 9 yıl önce Şikayet Et
    Hükümet İNSANLIK ve PARA arasında tercih yapmıştır.. Eğer hükümet kolayı seçip o mazlumları kabul etmeseydi hiçbir zorluk içine girmeyecekti. Hem ekonomik, hem idari hem sosyal... Ancak tam tersini yaptı. Herşeye rağmen insan hayatının önemine vurgu yapıp insanları kurtardı. Eğer şuanda ülkemiz muhalefetin (Başta CHP olmak üzere) idaresi altında olsaydı hiçbir şekilde bu insanlar ülkeye alınmaz, ölüme terk edilir, paramız gidecek diye bas bas bağırırlardı. İşte CHP ve Ak Parti arasındaki farkın en bariz örneği.
    Cevapla
  • zafer çakır 9 yıl önce Şikayet Et
    İNSANLAR ÖLECEĞİNE. bu ülke halkı ekonomik krize katlanır,yeter ki masum insanlar can vermesin,sen bir elin yağda bir elin balda kalacak diye,lüksünden zevk ü sefandan aleminden geri kalacaksın diye insanların hayatı tehlikeye atılmaz efendi...
    Cevapla
  • Öz ÖZTÜRK 9 yıl önce Şikayet Et
    Ahlak yoksunlarına........... Mazluma yardım eden ALLAH yardım eder. son 15 ay içerisinde ki hükümet karşıtı yapılanların etkisini düşüne bilirseniz anlarsınız...
    Cevapla
  • herkese 9 yıl önce Şikayet Et
    türkiyeyi ekonomik krize sürüklüyorsunuz ! ! !. türkiyeyi ekonomik krize sürüklüyorsunuz ! ! ! bunun hesabını veremezsiniz ! ! ! !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı