Tutuklanan liseli Kılıçdaroğlu ile berabar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretten tutuklanan lise öğrencisi 5 hafta önce Kılıçdaroğlu ile fotoğraf çektirmiş.

Tutuklanan liseli Kılıçdaroğlu ile berabar
Tutuklanan liseli Kılıçdaroğlu ile berabar
GİRİŞ 26.12.2014 07:29 GÜNCELLEME 26.12.2014 08:59
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Erdoğan'a hakaretten tutuklanan lise öğrencisi M.E.A., 5 hafta önce Kılıçdaroğlu ile CHP Gençlik Kolları'nın geleceğini konuşmuş.

Konya'da 'devrim şehidi' Kubilay'ı anma töreninde yaptığı konuşmada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği gerekçesiyle tutuklanan lise öğrencisi 16 yaşındaki M.E.A.’da şaşırtan detay...

KILIÇDAROĞLU İLE SELFİE

M.E.A.'nın, sosyal paylaşım sitesi instagramdaki sayfasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile çektirdiği selfieyi paylaştığı görüldü. 5 hafta önceye ait olduğu sanılan fotoğrafın altında, 'Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile gençlik kollarının önümüzdeki günlerini konuştuk' yazısı yer aldı.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 52
  • YERİM 9 yıl önce Şikayet Et
    Benim yerim okul diyor çıktıktan sonra.peki sormazlarmı okulda sana miting nasıl yapılır onlarmı öğretiliyor?.bence bu çocuğun eline kağıdı sıkıştıranları bulmak lazım bu çocukta diğer çocuklar gibi "MAŞA"
    Cevapla
  • müslim 9 yıl önce Şikayet Et
    15 yaşındaki birine hala çocuk diyorsunuz ya...
    Cevapla
  • vanti13 9 yıl önce Şikayet Et
    küçücük akıllarıyla devletin zirvesindeki yada kitleleri olan kişilere hakaret etmek zavallıcalıktır.Yıllardır solcular hep hakaretlerle saldırarak iktidarları yıpratmaya çalışmaktadırlar.Bıkkınlık verdi bu solcular onlara en gerek cevap verilse ozaman görecekler o hakaretlerinin bedelini!!
    Cevapla
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    bu çocuk bence okuduğu metni yazacak kadar siyasi kültüre sahip değil...bunu birileri yazmış ve o organizasyonda bu öğrenci gaza getirilmiştir. hakimin yerinde olsam bunu sen mi yazdın? diye sorardım. ve kendi yazdığını beyan ederse şayet düşüncelerini anlatmasını dinler ve sorumluysa nasihat eder tutuksuz yargılanmasını sağlardım..yok olay farklıysa bunu yazanı soruştururdum. aslında savcının baştan böyle yapması gerekirdi. İşin hakime kadar gitmesine bile gerek kalmayabilirdi.
    Cevapla
  • ayhan 9 yıl önce Şikayet Et
    ilkokulda okurken dönemin C.bşk.nı Cevdet Sunay'dı. Öğretmenimiz bizlere c.bşk.nı bş.bakan, il valimiz kimse ismini öğretir ve devlet görevi yapan büyüklerimize saygılı olmamızı öğretirlerdi...sonraki yıllar sevmediğimiz bir çok yöneticimiz oldu ancak makamına devlet görevi icra ettiği için her zaman saygılı olduk sövüp saymadık...eleştirmek gerektiğinde eleştirdik vatanımıza hizmet etmiş ülkeye iyiliği dokunan hiç bir siyasetçimize sövmedim. Benimde oğlum öğrenci dünya görüşü de var ama hiç bir muhalifine ağzından hakaret kelimesi çıkmıyor şimdi ben kızsam bile o beni sakinleştiriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!