Bakan Çelik: Böyle Meclis mi olur?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, muhalefet partilerinin Meclis'teki tutumuna tepki gösterdi.

Bakan Çelik: Böyle Meclis mi olur?
Bakan Çelik: Böyle Meclis mi olur?
GİRİŞ 21.02.2015 18:55 GÜNCELLEME 21.02.2015 18:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Erenler ilçesindeki otelde düzenlenen Sakarya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Mesleki Sınav Merkezinin (SESOB MSM) tanıtım toplantısında İç Güvenlik Reform Paketi hakkında konuştu.

"GÜVENLİK YOKSA ÖZGÜRLÜK DE OLMAZ"

Türkiye'nin 2002'den sonra özgürlüklerle güvenlik dengesini kurma adına önemli reformlar gerçekleştirdiğini anımsatan Çelik, güvenliksiz özgürlük olamayacağını, bu dengenin çok önem taşıdığını, Türkiye'nin bunu 6-7 Ekim olaylarında ibretle izlediğini vurguladı.

"YASAMA FAALİYETİNİ YAPMAYAN MECLİS Mİ OLUR?"

Çelik, bu tür lokal hadiseleri masaya yatırdıklarını dile getirerek, şunları kaydetti:

"Kesinlikle özgürlüklerde geri gidiş niyetinde değiliz, olmadığımızı ifade ediyoruz. Bir yasa tasarısını Mecliste oturup konuşabiliriz. TBMM Genel Kurulu'nda "İç Güvenlik Paketi" görüşülüyor. Eksiği, düzeltilmesi gereken yerleri olabilir ama bu konuyu buradan çıkarıp, yanlışlıkları gidermeye dönük katkı sağlamanın ötesinde bunu çok başka taraflara çekip, Meclisin yasama görevini engellemeye çalışıyorsanız, 5 gündür 'Meclis, yasanın bir maddesini görüşmesin' diye gayret gösteriyorsanız, o zaman birileri çok farklı soruları akla getirir. Yasama faaliyetini yapamayan Meclis olur mu? Buna engel olan muhalefet partisine 'parti' mi denir? Böyle particilik, siyaset mi olur?" dedi

YORUMLAR 6
  • can 9 yıl önce Şikayet Et
    sayın vural evet okudum.lütfen sizde okuyun.molotof ve yüzünü kapatma zaten şu an kanuna göre suç.amaç başka.bence paralelle ilgili çıkarılmaya çalışıyor.
    Cevapla
  • hakkı hoca 9 yıl önce Şikayet Et
    MHP niye şehir eşkiyalarına karşı çıkarılan kanun paketine karşı anlamıyorum
    Cevapla
  • karşıyım 9 yıl önce Şikayet Et
    Kusur bana yapılıyorsa, cezasının verilme sürecinde de bana danışılması lazım. Bu iş bu kadar basiiiit. Devletin canı yanmıyor ki cezayı da devlet versin. Devlet verince işte böyle oluyor, vatandaş devlete güvenmiyor. Demokrasi adı altında millete geliniyor da adalette niye bu millete hiç sorulmuyor. İyi ki mezarlık var. Ora da buradaki gibi adaletsizlik yok şükür.
    Cevapla
  • anti satan 9 yıl önce Şikayet Et
    onlar milletin temsilcisi değilki sizde mağlesef liyakatsizsiniz kafanız karışmış vahy e bakın öyle hareket edin yarım doktor candan yarım alim dinden eder ikisinin değil yarımı yarımın çeğreğiyle hareket ettiğinizi farketmeniz için dua ediyorum.
    Cevapla
  • can 9 yıl önce Şikayet Et
    algı yapıyorsunuz.güvenlik paketinin içeriğini okuyun görün.sokaktaki terörle alakalı kaç maddesi var.aklınıza estiğinde evinden gelip polis alacak.hani halkın güvenliği. sonra ak partiye muhalif olan kişilere polis yolla değil mi?
    Cevapla
  • Vural 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen okudun mu?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Türkiye'nin beklediği an geldi! Arda Güler golle döndü