MHP Efkan Ala hakkında gensoru verdi

MHP, kamu düzenini sağlamada görevlerini yürütemediği, iddialarıyla İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında gensoru önergesi verdi.

MHP Efkan Ala hakkında gensoru verdi
MHP Efkan Ala hakkında gensoru verdi
GİRİŞ 23.02.2015 13:11 GÜNCELLEME 23.02.2015 13:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

MHP, kamu düzenini sağlamada görevlerini yürütemediği, Güneydoğu'da paralel devlet yapılanmasına zemin hazırladığı ve yolsuzluk soruşturmasını akamete uğratma girişiminde bulunduğu iddialarıyla İçişleri Bakanı Efkan Ala hakkında gensoru önergesi verdi.

YORUMLAR 4
  • ayşe 9 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin bir suçu yok! pensilvanyanın talimatı böyle... ya değilse kasetler ortaya çıkacak! o zaman mhp barajın altında kalacak! bütün bu gensorular kavgalar engellemeler hepsi pensilvanyanın talimatı... mhp de yanlış yaptığının farkında ama ne yapsın, çaresizlik böyle bir şey!!!
    Cevapla
  • fatma 9 yıl önce Şikayet Et
    Sacmalama ayse herseyi de paralele baglama, adam cevap veremiyo opreasyon hakkinda. eski bakanlarimiz cok iyiydiler ama bi turlu bu ala yi gozum tutmuyo hep siyirma derdinde.
    Cevapla
  • adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Sussssssss........
    Cevapla
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    mhpe sanıyorsun bakan hakkında gensoru verirsek erzurum sana oy vercek erzurumlu olan efkan ala millet her daim yanındadır mhpnin zaten chpnin paralelinin vagonu mecliste hdpyle iş birligi içinde zaten millet bunları asla unutma bahceli millet size 7 hazıranda gensoruyu verecektir vesallam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi