Erdoğan'dan muhalefete türkülü gönderme

Cumhurbaşkanı Erdoğan Denizli'de gerçekleşen Toplu Açılış Töreni'nde konuştu. Erdoğan, Denizli türküsüyle muhalefete yüklendi.

GİRİŞ 21.03.2015 14:59 GÜNCELLEME 21.03.2015 16:14
Bu Habere 37 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları;

- Ağaç görmek isteyen Denizli'ye gelsin. Gelsinler kendi elleriyle de fidan diksinler. Boş lafla çevrecilik yapılmaz. Taksim'de 12 ağaç yer değiştiriyor. Ortalığı yakıp yıkıyorlar. Ama onların derdi ağaç yeşil değil. Onlar gelip bizim diktiğimiz 3 milyar 250 milyon ağaca baksınlar.

- Cumhurbaşkanı Külliyesi bir sonraki Cumhurbaşkanı seçilene kadar 50 bin muhtarımızla buluşuyoruz. Parti ayrımı yapmadan muhtarlarımızla hasbihal yapıyoruz. Farklı bir Cumhurbaşkanı olacağımı söyledim. Tüm önemli gelişmeler yakın takibimiz altında. Şunu unutmayın kardeşlerim. Korkaklar zafer anıtı dikemez. Türkiye'nin çözülemeyecek hiçbir problemi yoktur. Yeter ki kardeşliğimize sıkı sıkıya sahip çıkalım. İşleri güçleri benimle uğraşmak. Cumhurbaşkanı şunu dedi, hükümet şöyle dedi. Siz ne yapacaksınız onu söyleyin.

DENİZLİ TÜRKÜSÜYLE GÖNDERME

Bunlar işi meşhur Denizli türküsüne çeviriyorlar... Asmam yıkıldı, suyu sıkıldı. Bugün koca kızı görmedim canım sıkıldı. Amanın canım sıkıldı. Rahmetli Özay Gönlüm bunları görse bu türküyü şöyle söylerdi; Gündem yıkıldı, muhalefet sıkıldı. Bugün cumhurbaşkanını görmediler, canları sıkıldı. Amanın canları sıkıldı. 

BİZ MİLLETİMİZ İÇİN YAPTIK

- Milletvekili Marmaray'ı kullanmayacağız diyor. İster kullanırsın ister kullanmazsın biz bunu milletimiz için yaptık. Benim ecdadım Fatih gemileri karadan yürüttü. Biz de denizin altından Asya'yı Avrupa'ya, Avrupa'yı Asya'ya bağladık. Şimdi de Avrasya tünelini yapıyoruz. İki köprü ihtiyaca cevap vermedi. Biz de Yavuz Sultan Selim köprüsünü yapıyoruz.

GELİN 400 VEKİL VERİN

- Cumhurbaşkanı olarak 7 Haziran'da seçime girmiyorum, ama projelerimi kamuoyu ile paylaşıyorum, hedeflerimi ifade ediyorum. Biz tiribünde seyirci olamayız. Boş duranı Allah sevmez. Biz dertliyiz, bizim milletimize sözümüz var. Biz çalışacağız. 7 Haziran'da gelin şu işi bitirelim Türkiye'nin yeni Anayasası'nı yapalım. Gelin 400 milletvekili verin bu işi halledelim. Biz tribünde seyirci olamayız. Artık bu gömlek bu bedene küçük geliyor. Yeni anayasa ile birlikte başkanlık sistemi de gündeme gelmeli. Mevcut sistem eski Türkiye'nin ihtiyaçlarına göre kurulmuş.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 37
  • yandaş 9 yıl önce Şikayet Et
    nereye kadar yandaş olacaksınız bilinmez .. yolunuz yol değil :)
    Cevapla
  • yakışır 9 yıl önce Şikayet Et
    Çalışkan CBaşkanımıza ne giyse yakışır ne söylese dinlenir
    Cevapla
  • murat 9 yıl önce Şikayet Et
    cumhurbaskanini ve ak partiyi cok severim velevki cumhurbaskani her konuya laf yetistirmekten ve bi parti baskani gibi davranmasindan dolayi cok soguttu kendinden.
    Cevapla
  • Cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    Nerde kaldı cumhurbaşkanlığı yemini
    Cevapla
  • Turhal 9 yıl önce Şikayet Et
    Konuş düzen senin düzenin bizde ahirete konuşuruz mağdur etin bizi morgic yüzünden evler 250bine çıktı faize bulasmiiyalim haramdır dedik bizim paramiz yerinde saydı evler 250bine yaklaştı ahirete davaciyiz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Ebediyete uğurlanmak üzere memleketine gönderildi: Anadolu irfanının temsilcisiydi