Işık: Millet Kılıçdaroğlu'na güvenmiyor

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirdi.

Işık: Millet Kılıçdaroğlu'na güvenmiyor
Işık: Millet Kılıçdaroğlu'na güvenmiyor
GİRİŞ 29.03.2015 14:27 GÜNCELLEME 29.03.2015 14:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu eleştirerek, "Daha ilk defa bir siyasi lider notere gidiyor. Bunun tek anlamı var. 'Ey millet, biliyorum ki siz sözüme güvenmiyorsunuz. Nasıl güvensin bu millet?" dedi.

YORUMLAR 3
  • demir ali 9 yıl önce Şikayet Et
    sen ne diyorsun kardeş daha önceden konuşmuş olduklarından yan çizmedi mi? bu notere de bir şey bulur. uydurur yapar yapıştırır.. önemli olan söz senettir bilincini halka yansıtmalıdır. şimdiye kadar ne zaman sözünün eri oldu ki şimdiden sonra noter tasdikiyle olsun
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    bir mahkeme davasında ,delilsiz karar verildimi,o karar şüpheli karardır,Kılınçdaroğlu da vatandaşın şüpheye düşmemesi için böyle bir şey yapmış,ama ben bir vatandaş olarak olumlu buldum,keçke bütün vekillerde böyle yapsa,seçim olup ,seçimi kazandıktan sonra,yok biz öyle birşey demedik,sözlerimiz yanlış anlaşıldı diyemesinler.
    Cevapla
  • BORAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşım. Verdiği sözün doğruluğunu ıspat etmek için NOTER e ihtiyac duyan birinin hangi lafına inanıp oy vereceksin? Eğer siyasetin her aşamasında bir noter e ihtiyaç duyacaksak sandıklara ne hacet var soruyorum sanaa? Siyasetin en büyük NOTER i millet değüil midir? Millet in onaylamadığı bir proje yi NOTER tasdiklese ne olur tasdiklemese ne olur?
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor