CNN Türk'ten AK Parti adayla ilgili çirkin iddia

Savcı Mehmet Selim Kiraz'ın şehit edildiği terör saldırısındaki tavrıyla büyük tepki çeken CNN Türk bu kez başka bir skandala imza attı.

GİRİŞ 09.04.2015 14:53 GÜNCELLEME 09.04.2015 17:01
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

CNN Türk Televiazyonu 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimler öncesi AK Parti milletvekili adaylarına savaş açmış durumda... Dün, Mirgün Cabas, İzmir 2. bölgeden AK Parti milletvekili adayı Savcı Sayan'la olan canlı yayın bağlantısını kesti bu sabah ise Ebru Baki'nin sunduğu Parametre programında Hürriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Deniz Zeyrek, AK Parti'nin adayını 'El Kaide' terör örgütüyle iliştirmeye çalıştı. 

"El Kaide ile ilişkili gruplarla bağlantısını da biliyoruz. Ama AK Parti böyle bir tercih yaptı" ifadelerini kullanan Zeyrek, AK Parti Uşak 2. sıra milletvekili adayı Eyüp Gökhan Özekin'i açık bir şekilde 'El Kaideci' olarak ilan ederek hedef gösterdi. 

AK PARTİ'NİN ADAYI EL KAİDECİ Mİ?

Konuyla ilgili olarak görüşlerine başvurduğumuz AK Partili aday Özekin'e 'El Kaide ile bir bağlantınız var mı?' diye sorduk. 

ÖZEKİN: EL KAİDE BENİ TEHDİT ETTİ

Daha önce çıkarttıkları dergi, yazdığı yazılar ve medyadaki tavırda da El Kaide zihniyetine karşı tavır sergilediklerinin altını çizen Özekin, bundan dolayı El Kaide propagandası yapanlar tarafından hedef seçildiğini ve tehdit edildiğini dile getirdi. 

"ZEYREK'İN ORTAYA ATTIĞI İDDİA KOMİK"

El Kaide'ye karşı teorik reddiyeler yazdıklarına dikkat çeken Özekin, Kelime-i Tevhid'i simge olarak kullanan bu örgütün kanlı eylemlerine karşı olan birisi olarak Zeyrek'in ortaya attığı mesnetsiz ve ezberlenmiş iddiasını komik bulduğuna vurgu yaptı. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 53
  • abcd 9 yıl önce Şikayet Et
    Chp adına iyi çalışıyor aydın doğan ve onun medyası
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    peki,CNN Türk ün elinde bir kanıt ve delil,belge olmadan bu haberi yapıyorsa ,kanun diye birşey yok mu ,niye kapatılıp ceza verilmiyor,yalan ve iftira haber yaptığı için kanuni işlem yapılmıyor. demekki elinde olayın doğruluğunu beyan eden birşeyler varki,kimse birşey yapamıyor.
    Cevapla
  • Ahmet Ali Yüksel 9 yıl önce Şikayet Et
    Atatürk için “olmasaydı olurduk” dediği zaman desteklemiştim kendisini. Seçildikten sonra atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı kalacağına dair yemin edecek. Şimdi desteklemeli miyiz kendisini?
    Cevapla
  • MURAT 1905 9 yıl önce Şikayet Et
    ey cnn ve uşakları kendinize gelin
    Cevapla
  • ddd 9 yıl önce Şikayet Et
    cnnturk degil cnn ingiliz..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...