Erdoğan: Ne sultanım ne ağa

Cumhurbaşkanı Erdoğan Adıyaman'ın Sincik ilçesinde kendisine sultan yakıştırması yapanlara cevap verdi: "Ne sultanım ne ağa" dedi.

GİRİŞ 21.05.2015 15:22 GÜNCELLEME 21.05.2015 17:11
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşaknı Erdoğan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kendisine en yüksek oyu veren Adıyaman'ın Sincik ilçesinde vatandaşlara seslendi. Erdoğan burada sultan yakıştırması yapanlara "Ben ne sultanım ne ağa. Hizmetkarım" dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

Birileri çıkmış benim için sultan olmak istiyor. Sultanlık derdimde olduğunu söyleyenler burada yıllarca ağalık postu sattılar. Biz hizmetkarız. Eğer bu millete hizmetkar olabilmişssen, eğer mazlumlara elini uzatabilmişsen, bu gökkubbede hoş bir sada bırakabilmişsen ne mutlu sana. Ben ne ağayım ne sultanım sadece hizmetkarım.

KÜRTÇE KUR'AN MEALİNDEN RAHATSIZ BEYEFENDİ

Kuran Rabce inmiştir. Çok anlamlıdır bu. Ama buna sorsan belki de der ki “Kuran Kürtçe inmiştir.” Diyanet ne yaptı. Kürtçe mealli Kuran gönderdi. Diyanet bu kadar güzel bir görevi ifa ediyor bundan rahatsız oluyor beyefendi.

Böyle bir Diyaneti takdir etmek gerekir. Ama ne diyor “biz diyaneti kaldıracağız” diyor.Yasin Börü’yü öldürdüler. Başını gövdesini adeta taşla ezdiler. Yasin Börü de Kürt’tü. Şimdi annesi terör örgütünün arkasında durduğu partiye beddua ediyor.

"FİRAVUNLARIN KARŞISINDA EĞİLMEYİZ"

Biz firavunların karşısında eğilmeyiz. "Mısır’da Sisi’yi cumhurbaşkanı olarak tanımıyorum" dedim. Benim indimde cumhurbaşkanı içerideki Mursi’dir. İdama mahkum etmişler idama mahkum etseniz ne yazar. Onların idamı bile şahsiyetlidir onurludur.

7 HAZİRAN PARALEL ÇETEYLE HESAPLAŞMA GÜNÜ

Sincik aynı zamanda çiğ köftenin merkezidir. Ama bunu inşallah ileride kaza ederiz. Siz sadece Türkiye’ye değil yurt dışına da hitap ediyorsunuz. Burası insan yetiştiriyor. Demek ki kararlı olduk mu inandık mı ulaşamayacağımız yer yok.Hele damak tadından girdik mi gidilmeyecek yer yok.

7 Haziran paralel çeteyle hesaplaşma günüdür.

YORUMLAR 12
  • %55 8 yıl önce Şikayet Et
    İnadına,ölümüne,seninleyiz büyük USTA! Allah yar ve yardımcınız olsun...
    Cevapla
  • mercan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizler ancak millette hizmetkar seçeriz seni seçtiğimiz içinde gurur duyuyoruz.
    Cevapla
  • ekin su 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizde seni ALLAH için seviyoruz.
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    REİS SULTANLIK TA YAKIŞIR SANA güzele ne yakışmazki
    Cevapla
  • Adanalı 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte Erdoğan'dan beklediğim tarz şeyler bunlar. Her insan faklıdır değişik yakıştırmalar yapabilirler.Ama Erdoğan bu tarz şeylere karşı cevap vermeli Erdoğan'a yapılan abartılı yakıştırmalara hopppp dur demeli işte böyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Lokanta ve kafelerde yeni dönem! KDV oranları yükseltildi
Alman polisinden Filistin destekçilerine insanlık dışı müdahale!