Röportajda Binali Yıldırım'a dua eden sürücü

Binali Yıldırım, AK Parti hükümeti döneminde yapılan tünelin önünde röportaj verirken, hizmetten memnun bir sürücü "Allah razı olsun" dedi.

GİRİŞ 25.05.2015 13:02 GÜNCELLEME 25.05.2015 14:14
Bu Habere 45 Yorum Yapılmış

A Haber ekranlarına konuk olan eski Ulaştırma Bakanı ve şimdilerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın özel danışmanlığını yapan Binali Yıldırım, AK Parti iktidarının 13 yıllık sürede yaptığı icraatları anlattı.

13 YILLIK İCRAATLARI ANLATTI

Binali Yıldırım tünellerden duble yollara, havalimanlarından inşaat sektöründeki yükselişe kadar birçok konuda AK Parti iktidarının 13 yıllık dönemde yaptıklarını anlatırken ilginç bir olay yaşandı.

"ALLAH SİZDEN RAZI OLSUN"

Yine AK Parti dönemide yapılan tünellerden birinin yanında gerçekleşen röportaj sırasında, yoldan geçerek tünele giriş yapan bir sürcü, arabasının camını açarak "Allah sizden razı olsun" diye bağırdı.

YORUMLAR 45
  • Mehmet Yucesoy 8 yıl önce Şikayet Et
    Tuh, yazik oldu o kadar paraya. Bu paralari paralelin derneklerine, sirketlerine susuna busuna soguslemek varken ne gerek vardi tunel kopru yapmaya? Onlar zaten senede bir senegal'den secilmis bir kiza turku soylettirip gonlunu aliyordu milletin. Ne yapacak millet tuneli filan?
    Cevapla
  • şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    1996 da almayaya geldiyimde otoyolları kavşakları gördüyümde bizim ülkemizde neden böyle yollar yapılmıyor deyip gözümden yaş gelmişti şimdi ülkmize yapılmış olan yolları tünelleri köprüleri hızlı trenleri görüp seviniyorum yapanladan yaptıranlardan Allah razı olsun trafik kazalarında önemli düşüş oldu .
    Cevapla
  • sdfdfdfdfdfffd 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla
  • rizeli 8 yıl önce Şikayet Et
    Seni seviyoruz bakanim...
    Cevapla
  • bucalı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu tünelle Buca-Konak arası yarım saatten 5 dk ya inmiştir. Bu da araç sahiplerinin cebinde kalacak para demektir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak