Bakan Yılmaz: Elinizi vicdanınıza koyun

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Eğer AK Parti zayıflarsa, Türkiye'nin milli birliğini zayıflatmış oluruz." dedi.

Bakan Yılmaz: Elinizi vicdanınıza koyun
Bakan Yılmaz: Elinizi vicdanınıza koyun
GİRİŞ 05.06.2015 17:44 GÜNCELLEME 05.06.2015 17:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, "Eğer AK Parti zayıflarsa Türkiye'nin milli birliğinin çimentosunu almış, Türkiye'nin milli birliğini zayıflatmış oluruz. Elinizi vicdanınıza koyun da karar verin" dedi.

Yılmaz, seçim çalışmaları kapsamında, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası üyeleriyle kahvaltıda bir araya geldi. Daha sonra Alonet Çağrı Merkezi'ni ziyaret ederek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi alan Yılmaz, ardından partisince Zara ilçesinde düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Bakan Yılmaz, konuşmasında, AK Parti iktidarı döneminde yapılan çalışmaları anlattı.

"MUHALEFETE OY VERİRSENİZ HİZMET TALEBİNİZ YOKTUR"

Hizmetin iktidar partisiyle geleceğini vurgulayan Yılmaz, "Muhalefet partisine oy verirseniz o zaman hizmet talebinde olmadığınızın göstergesidir. Evlatlarımıza karşı sorumluluğumuzu yerine getirmemiş oluruz. Birinci madde, muhalefetten hizmet gelmez. İkinci madde, CHP de muhalefettir, MHP de muhalefettir. Üçüncü madde, muhalefete oy vermek yok. Dördüncü madde, şu ana kadar çok hizmet yapan AK Parti'yi Ankara'ya daha güçlü gönderelim ki önümüzdeki dönemde çok daha büyük hizmetler gelsin" diye konuştu.

"AK PARTİ ZAYIFLARSA MİLLİ BİRLİK ZAYIFLAR"

Yılmaz, Türkiye'nin eksiklerini gidereceklerini dile getirerek, şunları kaydetti:

"Ben CHP'li kardeşlerimi de MHP'li kardeşlerimi de seviyorum. Allah için şahıslarına tek bir kelime etmedim, her biri de benim öz kardeşim ama şunu söylüyorum; onunla hizmet gelmez, AK Parti ile hizmet gelir. Güneydoğuda MHP'nin milletvekili var mı? Yok. CHP'nin milletvekili var mı? Yok. Peki güneydoğuda kaç parti var? İki parti var, biri AK Parti diğeri doğunun Baas Partisi HDP. Allah göstermesin AK Parti zayıflarsa HDP güçlenir, birinci parti olur. Gönül arzu eder ki MHP orada olsun, inanın vallahi olmasını isterim ama bakın belediye seçimlerinde orada aldığı oylar yüzde 0.6, 0.7, 0.9. Yani birin altında, hiçbir milletvekili yok. Köprüleri atmışlar, köprüleri yıkmışlar bundan sonra da o köprüyü kuramazlar. Ne CHP kurabilir ne MHP kurabilir. Eğer AK Parti zayıflarsa Türkiye'nin milli birliğinin çimentosunu almış, Türkiye'nin milli birliğini zayıflatmış oluruz. Elinizi vicdanınıza koyun da karar verin."

Bakan Yılmaz, birlik ve beraberliğin önemine de değinerek, istikrar ve huzurun devamını getirecek olan tek partinin AK Parti olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR 1
  • zonguldaklı 8 yıl önce Şikayet Et
    elimizi vijdanımıza koyup ak partiye ihanet etmiyeceğiz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şırnaklı damatla Ukraynalı gelinin düğününde servet takıldı
Kamikaze İHA DELİ ihracat hedefine ilerliyor