Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına yanıt

aAkdoğan, HDP'nin yaptığı 'Meclis derhal olağanüstü toplantıya çağrılmalı' şeklindeki açıklamasına Twitter üzerimdem cevap verdi

Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına yanıt
Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına yanıt
GİRİŞ 07.09.2015 19:27 GÜNCELLEME 07.09.2015 19:27
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'nin bugün yaptığı "Müzakereyle çözemeyeceğimiz hiçbir konumuz yoktur. Meclis derhal olağanüstü toplantıya çağrılmalı, sorunlara siyasetle çare aranmalıdır" açıklamasına Twitter üzerinden yanıt verdi.

Yalçın Akdoğan; "Dağlıca'da halkımızın güvenliği için yol emniyeti çalışması yürütürken hain saldırıya uğrayan 16 Şehidimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Terör örgütünün dezenformasyonuna ve yalan haberlerine itibar etmeyen medya mensupları terörün ekmeğine yağ sürmeyerek sorumlu davranmıştır. Terörün hedefi kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Halkımızın sağduyusu, basiret ve soğukkanlılığı bu kirli oyunu boşa çıkaracaktır. Konuşarak çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur diye devlete seslenenler eli kanlı teröristlere tepki gösterme erdemini sergileyemiyorlar" diye yazdı.

YORUMLAR 11
  • faris 8 yıl önce Şikayet Et
    kuyrukları kapıya sıkışınca siyasi çözüm veya konuşarak çözüm yolu isterler
    Cevapla
  • rana 8 yıl önce Şikayet Et
    bi kere şünü herkesin çok iyi algılaması gerekiyor ülkemizde kürt sorunu degil pkk ve onun siyasi uzantısı bdp sorunu vardır ve nezamnki pekakanın kökü kurutuldu ozaman ülkemiz refaha ve huzura kavuşaçatır.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın akdogan yeter artık bu kadar iyi niyet bu kadar musamaha başta meclisteki hdp milletvekillerinden başlayarak ya tutuklayın ya verin millete icabına baksın açık açık savaş ilan ediyorlar siz hala iyi niyet peşindesiniz böyle olmaz
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    HAYIRRRRRR :PKKnın kökü kuruyasıya kadar devam bu fırsat kaçırılmamalı, 40 seneden beri defalarca yaşadık bu oyunları !bu sefer bitmeli artık ! Millet devletimize silah almak için bağış yapmaya hazır !
    Cevapla
  • Açik ve net 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu ne cözüm süreci ya Allahtan korkun!! Vatan hainleriyle zerdüştlerle munafiklarla kahpelerle neyi cözüyorsunuz!!!bunlar günümüzdeki beni kureyzanin ta kendisi.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Tahkim Kurulu'ndan Fenerbahçe'nin Süper Kupa cezasına indirim
Resmen Türkiye’nin 50 milyar TL’sini çaldılar! Vergi oyununun dev faturası...