AK Parti'nin anketinde sürpriz sonuç

AK Parti, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranını artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkarmış görünüyor.

AK Parti'nin anketinde sürpriz sonuç
AK Parti'nin anketinde sürpriz sonuç
GİRİŞ 16.04.2016 13:22 GÜNCELLEME 16.04.2016 16:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, AK Parti'nin, farklı firmalara yaptırdığı son anketlerde oy oranı yüzde 3 artırarak yüzde 52-53 düzeyine çıkardığını bildirdi.
Özdağ, yaptığı açıklamada, 2 hafta önce farklı şirketlere AK Parti'ye halkın desteğine ilişkin bir anket yaptırdıklarını belirterek, 5 bin kişinin katıldığı anket sonuçlarında oy oranının önemli oranda arttığını gördüklerini söyledi.

1 Kasım seçimlerinde yüzde 50 oy alan AK Parti'nin, son yapılan ankette yüzde 53 civarında çıktığına işaret eden Özdağ, şöyle konuştu:

"AK Parti, vaatlerinin hepsini yerine getirdi. Asgari ücret bin 300 liraya çıkarıldı, kadınlara ne vadedildiyse, engellilere, gençlere, öğrencilere ne söz verildiyse, taşeronlara ne vadedildiyse hepsini yaptı ve bunların hepsini parlamentodan geçirdik. Seçim öncesinde 'söz verdik yapıyoruz', seçim sonrasında 'söz verdik yapacağız' ve sonra da vaatler yerine getirildikten sonra 'söz verdik yaptık' diyerek, buna ilişkin kitapçıklar hazırladık. Partimizin, 1 Kasım seçimleri öncesinde halka verdiği tüm vaatler yerine getirildi ve ardından yaptırdığımız ankette oy oranımız yüzde 52-53'e çıktı."

Özdağ, "Oy oranımızın artışında birinci etken vaatlerimizin yüzde 100'ünün yerine getirilmiş olmasıdır, ikinci önemli etken ise terörle mücadelemiz ve bu konudaki kararlılığımızı sürdürmemizdir." dedi.

YORUMLAR 21
  • Ozlm 8 yıl önce Şikayet Et
    Baskanlik gelirse daha iyi zaten cumhurbaskani istedegini yapabilir olaganüstü yetkilere sahip 1982 anayasası gereğince.abd de baskanlik sistemi var.adamlar aninda karar verebiliyor bizde ölme eşşeğim yaz gelsin hesabi hersey
    Cevapla
  • Kutul amare 8 yıl önce Şikayet Et
    Daha ne bekleniyor ivedilikle milletin onune sunun
    Cevapla
  • galip hoca 8 yıl önce Şikayet Et
    Bana gore vaatlerle alakası yok halk AKP siz turkiyeye gördü.diğer partilerin oyları niye yazılmamis. %20 altı CHP,%7alti HDP bana gore MHP tek oyunu korur veya hafif artar. Su ortda ama bi kaç ayda degisebilir
    Cevapla
  • Esas 8 yıl önce Şikayet Et
    Ancak saygiyla selamlanir. Basarilardan dolayi olan bu artisi sindiremeyenler kendi diktatorluk yillarini unutmus iftiralara sarilmis durumda.Akp su tehlikeleri unutmamali Zafer sarhoslugu Bu kadar refahtan sonra sisteme hirsizlik icin girmek isteyen sayisi artacak. En cok sak saklayip gorev almak isteyenlerdense liyakatli insanlari ayirmak. İstisare onemli. İc dis tuzak kurmak isteyenler artacak. Uzun vade dunya ekonomi ve siyaseti
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    idamında uygulanması gerek halk bunu istiyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak