İşte perde arkası: Bahçeli ve Türkeş ne konuştu?

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, dün objektiflere samimi fotoğrafları yansıyan Türkeş ile Bahçeli'nin ne konuştuğunu açıkladı.

İşte perde arkası: Bahçeli ve Türkeş ne konuştu?
İşte perde arkası: Bahçeli ve Türkeş ne konuştu?
GİRİŞ 18.05.2016 12:50 GÜNCELLEME 18.05.2016 12:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TBMM Genel Kurulu'nda, dokunulmazlık oylamalarının yapıldığı sırada Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş ile MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin sohbeti objektiflere yansımıştı.

MEDENİ BİR DURUM

8 ay sonra ilk kez bir araya geldikleri görülen ikilinin  fotoğrafını, Bahçeli'ye yakın isimlerden MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın yorumladı.Yalçın, durumun insani ve medeni bir tavırdan ibaret olduğunu belirterek başka anlam yüklenmemesini, Türkeş'in hal hatır sorduğunu söyledi.

NEDEN GÜLDÜLER?

"Ne olursa olsun geçmişte yakın diyalogları var" diyen Yalçın, Türkeş'in "Görüşmelerin sonuna kadar kalacak mısınız" sorusunun gülüşmelere neden olduğunu aktardı.

KAYNAK: HABERTURK
YORUMLAR 9
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Akpartili olarak mhp ve bahçeliyi severim ama paralel bahçeliye tuzaklar peşinde dikkatli olmalı yerinde olsam akpartiye geçiyorum benle gelen gelsin demeli olay biter yani ..:)
    Cevapla
  • Oktay 7 yıl önce Şikayet Et
    Beraber iyi film ceviriyoruz demuslerdir
    Cevapla
  • şems ve kamer 7 yıl önce Şikayet Et
    partide dursaydın yerimi sana verirdim demiştir...
    Cevapla
  • Haci 7 yıl önce Şikayet Et
    Benide aldirda orayida 40 milletvekilu yapayim diyordur
    Cevapla
  • Hasan S. 7 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi birileri müslümanlık sana mı kaldı?kimin münafık kimin müslüman olduğunu ayırt etmek sana mı kaldı laga lugasına başlar ise; işte O kişi münafıklık alametinin su yüzüne vurmuş duruşuna sahiptir demek zorundayım.Münafıktan bahsettik ya; işte o kişinin zoruna gitti ve Münafıklığın avukatlığına soyundu. Bu şekilde ün salmış münafıkların değişmez parolasıdır bu savunma kriteri.Müslüman,müslümanı da münafığı da tanır.İnsan ruhunu tanımaz mı hiç.İnanç (müslümanlık) kişinin ruhudur. İnanç uğruna ölüm farz olduğunda bu durumdan sıyrılmak söz konusu ise o inanç değil inanmış gibi görünen münafıklıktır.
    Cevapla
  • abdurahman 7 yıl önce Şikayet Et
    sen konuyu bayağı yanlış anlamışsın. herhalde başka habere yorum yazmak istedin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kudüs'ü savunmak insanlığı savunmaktır