CHP'li Gök, FETÖ avukatı oldu!

Fetullah Gülen'e yönelik sözleri yüzünden tazminata mahkum edilen CHP'li eski vekil İsa Gök, FETÖ şüphelisinin avukatı oldu.

GİRİŞ 17.08.2016 09:55 GÜNCELLEME 17.08.2016 12:26
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

CHP Mersin Milletvekili iken, TBMM'de yaptığı konuşmada Fetullah Gülen'e 'Çete' diyerek hakaret ettiği gerekçesiyle tazminata mahkum edilen avukat İsa Gök, Fetullahçı Terör Örgütü soruşturmasında tutuklanan Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Özgür Sanal'ın avukatlığını üstlendi.

"KURUNUN YANINDA YAŞ YANMAMALIDIR"

Gök, "Sanıyorum ki, Fetullah Gülen'in milletvekillerine karşı açtığı tek dava bana açtığı bu davadır. Şu anda Fetullah Gülen suç şebekesine karşı mücadele edilirken, kurunun yanında yaş yanmamalıdır. Müvekkilimin ailesini 30 yıldan fazla tanıyorum. Yapılan şey kesinlikle bir hata. Dolayısıyla bu kişinin kurunun yanında yaş hesabına yanmaması için mücadele veriyorum." dedi.

2011'DE ÇETE DEMİŞTİ

İsa Gök, 2011'de TBMM'deki konuşmasında gazeteci Ahmet Şık'ın tutuklandığını hatırlatarak, "Emniyet teşkilatı içinde örgütlenen Fetullah Gülen cemaati için cemaat, tarikat, çete, ne derseniz deyin ama hayırlı hiç bir kelimeyi kullanamazsınız. Bu Fetullah Gülen emniyet teşkilatına sızıyor, her birime giriyor" demişti.

YORUMLAR 16
  • harbi 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurusu yaşı yok ilgisi olanın hepsi yansın
    Cevapla
  • oktay çetin 7 yıl önce Şikayet Et
    paranın kokusunu almıştır. paranın dini imanı olmaz
    Cevapla
  • Bilal Bal 7 yıl önce Şikayet Et
    Kurunun yanında yaşta yanmasın ama bu tipler zerre kadar güven vermiyor, Allah o yaşlara çare versin, bu adamların taraf olduğu herşey beni tereddüte düşürüyor....
    Cevapla
  • karaşafak 7 yıl önce Şikayet Et
    bakmayın toplum gerilmesin biz sizi çoook iyi tanıyoruz... şaşmadık ...şimdi darbeye karşıyız dediğinizide ciddiye alamıyoruz ne yapalım babamda chp de olsa bir numaralı şüphelidir...inancımız o partiye sıfır
    Cevapla
  • istanbullu 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar chp içindeki pkk lılar..bunları temizlenmediği sürece chp.ikdidar olmayı birak muhalefet bile olamayacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak