FETÖ'nün Muhsin Yazıcıoğlu'na ittifak tuzağı

AK Parti Milletvekili Metin Gündoğdu, FETÖ'nün Türk siyasetindeki planları ve Muhsin Yazıcıoğlu suikastıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı

FETÖ'nün Muhsin Yazıcıoğlu'na ittifak tuzağı
FETÖ'nün Muhsin Yazıcıoğlu'na ittifak tuzağı
GİRİŞ 18.08.2016 20:41 GÜNCELLEME 19.08.2016 11:08
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Muhsin Yazıcıoğlu'na ittifak tuzağı

Metin Gündoğdu “2007 yılında Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi'ni ittifak yaptırmak için uğraştılar. İttifak için uğraşan bu isim de, Namık Kemal Zeybek'ti. Ben rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nun yanındaydım. Namık Kemal Zeybek geldi, ısrarla Saadet Partisi ile ittifak yapalım dedi. Rahmetli bana döndü ve "Metin ittifak yapsak bir işe yarar mı, barajı aşar mıyız?' dedi. Ben de bu ittifakın asla barajı geçme şansının olmadığını belirtim. Muhsin Bey, Namık Kemal Zeybek'e dönerek 'Namık Bey, Metin bile inanmıyor barajı geçeceğine, biz milleti nasıl inandıracağız buna' dedi. Namık Bey kızdı gitti. Muhsin Yazıcıoğlu, Namık Bey'in çıkmasının ardından 'Bunlar beni oyuna getirmeye çalışıyor, ben bu kadar aptal mıyım!" dedi” şeklinde konuştu.

"Helikopterin parçalarını sökenler Cumhurbaşkanımıza suikasta gitti"

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu “2009 yılına gelindiğinde Muhsin Bey'in kazası meydana geldi. Kaza bölgesine giderek enkazdan GPS'i söken ekip bugün tutuklandı. Hepsi kurgu, askeriye, emniyet, yargı ellerinde. Bütün kurguyu yapıyorlar. Helikopterden parça sökenler 15 Temmuz'da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a suikasta giden ekibin içerisinde çıkıyor. Bunlardan biri Aydın Özsıcak diğeri ise bir binbaşı. Zaten ifadesinde de “Biz FETÖ tarafından arandık, oradaki işlemleri yaptık” cümlesini kullanıyor. Bunun daha ötesi yok.” diye konuştu.

"Saadet ile BBP'yi ittifak yaptırmak istediler"

FETÖ’nün BBP ile Saadet Partisi'ni ittifak içine sokma amacından vazgeçmediğini belirten Metin Gündoğdu “2007’de Muhsin Yazıcıoğlu’nu kandıramayan örgüt 2011'de de aynı kurguyu yaparak Saadet'le BBP'yi ittifak içine sokmak istediler. O dönemki BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu da oyunu fark etti. “Ben bu işin içerisinde yokum” dedi. FETÖ 2011’de de bu amacına ulaşamamış oldu.” ifadelerini kullandı.

"FETÖ 2014’te amacına ulaştı"

Gündoğdu “Muhsin Yazıcıoğlu 2007'de bu ittifakı yapmıyor. 2011'de Yalçın Topçu izin vermiyor. Ama 2014 yılında, şu anki arkadaş o ittifakı yaptı. Daha sonra Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi FETÖ'nün yörüngesine girdi.” dedi.

YORUMLAR 8
  • kamalak destici 7 yıl önce Şikayet Et
    adamlar seçim mitinglerinde simit yiyerek günü savuşturdular, finansal güçleri olsaydı en az 20 ilde daha miting yaparlardı, mitinglere katılanlar saadet ve bbp lilerdi, FETÖ cüler o seçimde il il CHP ve MHP ve HDP ye oy verdiler.
    Cevapla
  • mehmet 7 yıl önce Şikayet Et
    Saadet Partisi ve Milli Görüş şimdiye kadar Fetöden hiç nemalanmamış kurumdur. Hiç bir türkçe olimpiyatlarında, abant toplantılarında yer almadı.. Hakkını verin. Ona buna iftira atmayın.
    Cevapla
  • ahmet 7 yıl önce Şikayet Et
    son seçimlerde fetöyü destekleyen saadet değilmiydi. aklımızla dalga geçmeyin.
    Cevapla
  • oğuzkaan 7 yıl önce Şikayet Et
    Lütfen kamalak'ın, Cumhurbaşkanımız ve Hükümet hakkındaki DEMEÇLERİNİ gözden geçirir misiniz bi ? zaman ve şartlar bazı insanların zihniyetini o kadar değiştiriyor ki ; BU ADAM O MU diye hayretler içinde kalıyorsunuz...
    Cevapla
  • Allahtan korkun... 7 yıl önce Şikayet Et
    E ne oldu 2014 te ittifak yaptirinca paralel bu ittifaka destek verdi baraji astilar demi birakin bu isi %2 oy aldilar bu iki partide tertemizdir eger soylediklerin olsaydi bu partiler en az %6 %7oy alirlardi ve arkalarinda iyi bi finansal destek olurdu cogu yerde teskilatlari bile yok parasizliktan milleti kandirmayin kamalakta desticide adam gibi adamdir Allahtan korkun be
    Cevapla
  • Sende kuldan utan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu ikilinin fetö cular oyvermeseydi alacakları oy 0.005 di yüzde 2 nin 1.5 fetö oyu idi
    Cevapla
  • kel alaka 7 yıl önce Şikayet Et
    saadet partisi hiçbir zaman fetö yörüngesine girmemiştir. saadet partisinin halihazırdaki kadroları rahmetli erbakan hocamızın tedrisinden geçtikleri için fetönün karşısındadırlar.ve hükümetimizin yanındadır.
    Cevapla
  • çok alaka 7 yıl önce Şikayet Et
    hendekleri kamalak mı ziyaret etmişti
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Fitch'ten Türkiye değerlendirmesi: Enflasyonda ciddi düşüş yaşanacak