Ahmet Türk'ten küstah tehdit!

İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden alınan Ahmet Türk, "Kürt halkı bu saldırılara yanıt verecek" diyerek tehditler savurdu.

Ahmet Türk'ten küstah tehdit!
Ahmet Türk'ten küstah tehdit!
GİRİŞ 17.11.2016 18:14 GÜNCELLEME 17.11.2016 18:16
Bu Habere 234 Yorum Yapılmış

Mardin Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Ahmet Türk, bu sabah İçişleri Bakanlığı kararı ile görevinden alınırken, yerine Mardin Valisi Mustafa Yaman, kayyum olarak atandı.

Sabah saatlerinden itibaren Mardin Büyükşehir Belediyesi binasını zırhlı araçlarla abluka altına alan polis binaya giriş çıkışları da yasakladı.

"KÜRT HALKI BU TÜR SALDIRILARA CEVAP VERECEK"

Türk, görevden alınmasının ardından tehditler savurarak  şunları söyledi;

"AK Parti şok etkisi yaratarak herkesi sindirmek istiyor, ancak başaramayacaklar. Bizi asla sindiremezler, o gün nasıl boyun eğmediysek bugün de eğmeyeceğiz. Bu tür şok saldırılar ve baskılarla toplumu sindirmek istiyorlar, ancak Kürt halkı bu tür saldırılara cevap verecek ve boşa çıkartacak örgütlülüktedir."

"HER NE PAHASINA OLURSA OLSUN DİRENECEĞİZ"

Birgün Gazetesi'nde yer alan habere göre Türk, "Her ne pahasına olursa olsun mücadeleye devam edeceğiz ve direneceğiz" dedi.

YORUMLAR 234
  • Bir müslüman 7 yıl önce Şikayet Et
    Kürt halkı cevap verecek evet kürt halkının bir ferdi olarak cevap veriyorum senin gibi anarşist ve bozguncuların zorbalıktan başka anlayacağınız bi dil yok daha kaç sene öncesine kadar her sabah Türk'üm doğruyum diye yalan yere yemin ettiriyorlardı okullarda hiçbirinizin sesi çıkmıyordu arabanızda Kürtçe kaset bile bulundurmanız yasaktı susuyordunuz çünkü istibdatla idare ediliyordunuz nihayet demokratik hükümetimiz hak ve özgürlüklerimizi iade edince siz destek vereceğiniz yerde başkaldırdınız çünkü sizin kürdün hakkıyla felan ilgilendiğiniz yoktu siz ecnebi maşası anarşistlerdiniz ve artık bu vatandaki (Türk veya Kürt değil) islam milletini kandıramayacaksınız.
    Cevapla
  • mücahit 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu hainleri vatandaşlıktan çıkarın
    Cevapla
  • malatyali 7 yıl önce Şikayet Et
    Mesele Türk kürt laz Çerkez olmak değildir. Mesele ekmeğini yediğin memlekete ihanet etmemendir.
    Cevapla
  • abdullah 7 yıl önce Şikayet Et
    ey ahmet türk madem kürt halkı için mücadele ediyorsun ya! sözde!!! hadi yiyosan milyonlarını kürt halkıyla paylaşsana? malum g doğu perişan ve burda yaşıyanların %75i kürt hadi arazilerini paylaş görelim.direneceğiz diyorsunuz bi bakıyoruz gece eğlencedesiniz, halk perişen diyoruz sen direneceğiz diyorsun yahu neyin kafası bu ya neye kime niye niçin direniyorsun aldığın maaş dahi devletin g doğunun devlete ödediği vergi daha % 10 değil yahu.. yazsam 1 ay sürer.. ahmet türk
    Cevapla
  • yunus 7 yıl önce Şikayet Et
    bu teröristten TÜRK soyadı acilen alınsın..! çünkü o,türk soyadına hiç yakışmıyor..!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Galatasaray, Adana'da ikinci yarı açıldı! Son sözü Icardi söyledi
Hababam Sınıfı'nın efsane sahnesi gerçek oldu!