CHP'den 'Diyarbakır' hamlesi

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba başkanlığındaki heyet, 28-29 Kasım tarihlerinde Diyarbakır’a gidecek.

CHP'den 'Diyarbakır' hamlesi
CHP'den 'Diyarbakır' hamlesi
GİRİŞ 27.11.2016 15:35 GÜNCELLEME 27.11.2016 15:35
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

CHP Basın Birimi’nden yapılan açıklamaya göre, Diyarbakır’dan sorumlu denetmen milletvekillerinden oluşan heyette; Ankara Milletvekili Necati Yılmaz, Ankara Milletvekili Murat Emir, İstanbul Milletvekili Selina Doğan, İstanbul Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı, Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP Kadın Kolları Başkanı Fatma Köse yer aldı. 

MAĞDUR AİLELERLE GÖRÜŞECEKLER

CHP heyeti, Diyarbakır’da 2 gün sürecek programda, Parti Çalıştayı’na katılacak ve çeşitli STK’larla görüşmelerde bulunacak. Ayrıca Sur’da ve Diyarbakır genelinde incelemelerde bulunacak olan heyet, mağdur ailelerle görüşecek. Diyarbakır eski Baro Başkanı Tahir Elçi’yi anma etkinliğine de katılacak olan Veli Ağbaba başkanlığındaki CHP heyetinin bölgedeki görüşme ve incelemeleri 2 gün boyunca devam edecek.

YORUMLAR 15
  • trabzonluu 7 yıl önce Şikayet Et
    bunlar virüs gibi arkadaş
    Cevapla
  • diyarbekirli 7 yıl önce Şikayet Et
    gelmeyin diyarbakır'a yeter artık HDP den çektik bide sizden çekmeyelim lütfen devlet büyükleri engel olun. fitne fesat tohumları ekmeye geliyorlar.
    Cevapla
  • Cabir 7 yıl önce Şikayet Et
    21 Amed Diyarbakır medeniyetler Beşiğidir hadepe vb ülkemizi bölme amacına hizmet eden btö maşasınin kalesi nerden oluyor şiddet ve tehditle topladiginiz pusulalar ile kendinizi avutun ve en önemlisi de haddinizi bilin bildirmesini biliriz bildiriyoruz... Da...
    Cevapla
  • Tespit 7 yıl önce Şikayet Et
    kemalin eşbaşkanlığı açıklanacak herhalde.
    Cevapla
  • Diyarbakır 21 7 yıl önce Şikayet Et
    istemiyoruz artık bıktık artık siyasetten siyaset yüzünde binlerce gencimizi yetirdik barış istiyoruz huzur istiyoruz duyun sesimizi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kılıçdaroğlu'na cevap: Tükenmiş olan siyasi geleceklerine umut olmak niyetinde değiliz
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması