Bahçeli: Yerle yeksan olacaklar

MHP Genel Başkanı Bahçeli, İstanbul'daki terör saldırısıyla ilgili yazılı açıklama yaptı.

Bahçeli: Yerle yeksan olacaklar
Bahçeli: Yerle yeksan olacaklar
GİRİŞ 11.12.2016 13:03 GÜNCELLEME 11.12.2016 14:29
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya muktedirdir." ifadesini kullandı.

Bahçeli, "İnsan kanından beslenen, en küçük acıma duygusuna, vicdan  kırıntısına sahip olmayan şerefsiz terör cellatlarının dün gece İstanbul'u kana  buladıklarını, Mevlid Kandili'nin idrak ediliği bugün milletin infial içinde  olduğunu" belirtti.

Hainlerin bir kez daha sahneye çıktığını, Türkiye'yi yasa boğduğunu  vurgulayan Bahçeli, Türkiye'yi teslim alarak yıkmak, yok etmek isteyen katiller  ve destekçilerinin, hunhar ve hayasız eylemlerine bir yenisini daha eklediklerini  bildirdi.

Bahçeli, şöyle devam etti:

"Bu korkunç ve kahredici terör saldırısına karşı millet bir ve  beraberdir ve sorumluların bulunup cezalandırılmasını, dökülen kanların yerde  bırakılmamasını istemektedir.
Unutulmamalıdır ki, terörizm amacına asla ulaşamayacak, Türkiye’nin  çözülmesini, bölünmesini, dağılmasını planlayan iç ve dış odaklar mahv ve imha  edileceklerdir. Bundan kaçış ve kurtuluş yoktur. Terör bir insanlık suçudur.   Fail ve tarafları ise insan canına kast eden, huzur ve barışa karşı gelen zulmün  ve zilletin alçak taşeronlarıdır.
Ülkemizin sosyal ve siyasal uzlaşma kulvarına girmeye başladığı şu  günlerde karanlık ellerin, kaos ve kriz tetikçilerinin anında devreye girmesi  tesadüfi görülmemelidir. Ancak Türk milleti meşum ve melun oyunları bozmaya  muktedirdir. Türkiye Cumhuriyeti her türlü iğrenç ve namert operasyonu göğüsleyip  ezecek güç ve kudrettedir. PKK, FETÖ, IŞİD, PYD-YPG ve DHKP-C milli vakar ve  namus karşısında yerle yeksan olacaktır. Bunun başka bir alternatif ve yolu  kalmamıştır."

"Bu zulmeti yenmek zorundayız"

Türkiye'nin milli beka ve barışını tasfiye etme cüretini gösterenlere  karşı 79 milyon Türk vatandaşının tek yumruk ve tek ses hareket ederek hainlere  göz açtırmayacağına dikkati çeken Bahçeli, "Milli birlik ve dayanışma bağlarını  daha da sağlamlaştırarak bugünleri aşmak, bu zulmeti yenmek zorunda olduğumuz iyi  bilinmelidir. Türkiye terörizme karşı teyakkuzda olduğundan dolayı Milliyetçi  Hareket Partisi sorumlu, ahlaklı, ilkeli ve milli duruşunu sonuna kadar koruyarak  devletinin ve milletinin yanında fedakarca mücadele edecektir."  değerlendirmesinde bulundu.
MHP Genel Başkanı Bahçeli, saldırıdan derin üzüntü duyduğunu  belirterek, terörü lanetledi. Bahçeli, şehitlere Allah'tan rahmet, ailelerine ve  millete sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifa diledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 12
  • Musa 7 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah yardımcı Reis
    Cevapla
  • Gürkan... 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah senin gibi vatan sever devlet adamlarını var etsin devlet Bahçeli
    Cevapla
  • oğuz vatan sever 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu vatan icin hain olan babam bile olsa idam gelsin
    Cevapla
  • SULTAN SULEYMAN 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni bir bakanlık kurulmalı adıda terörle mücadele bakanligi olmalı buda Devlet Bahçeli'ye verilmelidir. Devlet Bahçeli Ak partiye katılmaz fakat yeni bir khk ile dışardan olabilecek bu bakanlıklar Devlet Bahçeli ve gurubu bu isi çözebilir.
    Cevapla
  • mhp 7 yıl önce Şikayet Et
    yedi aralik carsamba aksami halk tvde maniki dunya programinda husnu mahalli devlet bahceli aleyhinde cok agir konustu.kürtleei oldurmek icin akp ye destek oldugunu soyledi.aysenur arslanla birlikte cbaakanimiz ve bahceli aleyhine konustular.bazi tavirlari alay eder gibiydi.birde bir konuk vardi baska programda aysenyr arslan orda da cok yanlis konustu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!