MHP'li Akçay'dan 'Hayır'cılara tepki

MHP Manisa Milletvekili Akçay, 'evet' dedikleri için MHP'yi eleştiren ve 'hayır' kampanyası yürütenlerin birçoğunun parti üyesi olmadığını ve ihraç edildiğini söyledi.

MHP'li Akçay'dan 'Hayır'cılara tepki
MHP'li Akçay'dan 'Hayır'cılara tepki
GİRİŞ 27.02.2017 16:37 GÜNCELLEME 27.02.2017 16:37
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

 MHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Erkan Akçay, 16 Nisan'daki referandumda 'evet' dedikleri için MHP'yi eleştirenlere tepki gösterdi. MHP'li Erkan Akçay, 'hayır' kampanyasını yürütenlerin birçoğunun parti üyesi olmadığını ve bir kısmının da ihraç edildiğini belirterek şöyle dedi:

"Partimizin önünden geçmeyen kişiler, bu işe önayak olmuşlar. Güya parti içi muhalefetmiş gibi MHP'ye muhalefet etmeye çalışıyorlar. Eğer biz MHP olarak anayasa teklifine 'hayır' demiş olsaydık, bu kişiler 'evet' diyecekti. Parti genel merkezi hangi kararı almış ise bunlar tam aksini savunmuşlardır. Bunların derdi anayasa değil." 

'CHP PARLAMENTER SİSTEMİ TIKADI'

CHP'yi de eleştiren Akçay, "Bugünlere CHP'nin sistemi tıkaması nedeniyle gelindi. Güya parlamenter sistemi savunuyor görünen CHP, zamanında parlamenter sistemi kilitledi. CHP inİsiyatif ve sorumluluktan kaçınmıştır. Kendi yarattığı krizlerden kendi şikayet eder. Devletin tepesinde çift başlılık, hükümet krizi var. Bu sistem sorun yaratıyor, bunu çözmemiz lazım" diye konuştu. 
 

YORUMLAR 16
  • vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    herkes evet diyecekse referanduma ne gerek var ki?
    Cevapla
  • ali 7 yıl önce Şikayet Et
    galipolan allahtır.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyedeki Parlementer Sistem Darbe sistemidir..Çünkü Anayasayı her 20 -25 yılda bir Halk değil Askerler yapıyor?.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu zamana kadar Parlementer sistemin; Türkiyeyi karıştırmak,geriletmekden başka hiç bir işe yaramamıştır! ancak Ak parti gibi tek başına iktidarlar başarılı olsalar bile Türkiyenin kalkınması için yeterli değildir.Çünkü kanunlar Ya Meclisde yada Bürokrasiye takılıyor..
    Cevapla
  • Coşkunn 7 yıl önce Şikayet Et
    ülkücü demek ihanet edemez demek mi yani. adam mısınız kendinizi adam sandınız. la biz müslümanız. ahirette Yüce Allahın huzuruna vardığınızda hesap verirken ben ülkücüyüm beni ona göre yargıla mı diyeceksiniz. ülkücü olsanız ne yazar. takvan kadar konuş
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...