Erdoğan'ın sürpriz Başbakan adayı kim?

Gazeteci-yazar Fehmi Koru, AK Parti'nin A takımınıdaki çok sayıdaki ismi arasında Erdoğan'ın başbakan adayı olabilecek sürpriz bir isim verdi. Koru, Mehmet Ali Şahin'in 2014'de Başbakanlık görevini üstlenebileceğini söyledi.

Erdoğan'ın sürpriz Başbakan adayı kim?
Erdoğan'ın sürpriz Başbakan adayı kim?
GİRİŞ 05.10.2012 06:35 GÜNCELLEME 05.10.2012 14:25
Bu Habere 44 Yorum Yapılmış

Habertürk ekranlarında Ece Üner'in sorularını yanıtlayan Fehmi Koru hem Suriye krizini hem de AK Parti'de yaşanan yeniden yapılanma sürecini yorumladı. 

"Geçen haftayı Ankara'da geçirdim. Bu konuların konuşulduğu ortamlarda bazı isimler telaffuz edildi. AK Parti'de 'ikinci adam' olarak en fazla telaffuz edilen isim Mehmet Ali Şahin'di. Recep Tayyip Erdoğan'ın en güvendiği isimler kimlerdir dediğiniz zaman akla gelen ilk isim Mehmet Ali Şahin oluyor.

YORUMLAR 44
  • Mustafa Kemal 11 yıl önce Şikayet Et
    sayın. ... yıldırım akbulut geldi aklıma birden. ortak yöleri sakin olmaları...
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 11 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ali şahin. heyecansız sakin bir adam... yeniden yapılanma sürecinde başbakan olacak bir isim olarak öne çıkarılması ak parti'de konjektörel bir değişimin yansıması olarak algılanmalı mıdır buna cevap aranmalı...
    Cevapla
  • Ebu-Yunus 11 yıl önce Şikayet Et
    adını koyalım...diktatörlük.... başbakanı bu millet seçer.. olsa olsa akepe genel başkan adaylığı söz konusu olur. bir kişinin kendinden sonraki başbakanı tayin etme hakkı olamaz.. oluyorsa adını koyalım...diktatörlük...
    Cevapla
  • M/Y 11 yıl önce Şikayet Et
    adalet ve kalkınma partisinin,. her milletvekili başbakan olabilecek kapasitededir.. karizmayı özellik olarak saymazsak, muhalefetteki chp de ise parti başkanı bile olabilecek bir tane adam bulamazlar.. o yüzden her kurultayları kavga gürültü ile anılır..
    Cevapla
  • önder ŞAHİN 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan kendi yerini doldurmayacak güçsüz bir aday mı istiyor?. ak partide çok yetenekli ve lider özellikli kişiler ( abdullah gül, numan kurtulmuş, ahmet davutoğlu, ömer çelik, şamil tayyar, mehmet özhaseki, menderes türel ...) varken mehmet ali şahin yanlış bir seçim olur.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Katil Netanyahu, UCM'ye meydan okudu
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!