Erdoğan: Bedeli ağır ama devam edecek!

Başbakan Erdoğan, Siirt'te düşen helikopterde şehit olan 17 asker için konuştu.

Erdoğan: Bedeli ağır ama devam edecek!
Erdoğan: Bedeli ağır ama devam edecek!
GİRİŞ 11.11.2012 14:37 GÜNCELLEME 11.11.2012 14:41
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ''Terörle mücadelemiz kararlı bir şekilde devam ediyor, devam edecek. Bedeli dünyada olduğu gibi bizde de ağır. Fakat bütün bunlara rağmen milletimizin beklediğini muhakkak er veya geç başaracağız'' dedi.

YORUMLAR 3
  • nizam-ı cedit 11 yıl önce Şikayet Et
    metin kardeşim çok doğru dersin; anadolu toprakları medeniyetlerin beşiği olduğu kadar medeniyetler çöplüğüdür de.... bu topraklar nice medeniyetlere mezar olmuştur. işte bugün de türkleri anadoluya gömmek isteyenler avuçlarını kaşıyorlar... bizler 1071'den bugüne bu hissiyatı çok derinden yaşayan bir milletiz. devletimiz azim ve kararlılığından bir dem olsun geri düşer de gardını indirirse işte o zaman ipler elimizden kaymaya başlar..pkk ye, derin devlet oluşumlarına bölücülere ve hainlere karşı herzaman herkoşulda en sert şekilde karşı koymalıyız. gevşeklik göstermek, yumuşamak, rehavete kapılmak bizim durumumuzda olan bir devletin içine düşmemesi gereken tehlikeli bir başlangıç olacaktır.. amansız ve acımasız olmak zorunda kalacağımızı asla unutmayalım!! düşmanlarımızın çakal gibi sırıtan sahte suratları bizleri asla aldatmasın.. elimiz ve kozumuz herzaman sağlam olmak zorundadır. yumruğumuz sert balyoz gibi inmeli ki bu milletin azim ve kararlılığı bir kez daha ispat edilsin.
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    başbakan gerçeği artık söylemeli. türk milleti " bir gün mutlaka terör bitecek, terör sıfırlanacak " şeklindeki yalan ve palavralarla otuz senedir aldatılıyor, kandırılıyor. terörün bitmediği ve bitmeyeceği anlaşıldığında da toplumda çok büyük bir hayalk kırıklığı ve bozgun havası doğuyor. dünkü meydan savaşlarının yerini çağımızda terör almış durumda. ülkeler birbirleriyle topyekün savaş etmeyi göze alamadıkları için birbirlerinin içini karıştırıyor. türkiye'deki terörün bitmememesinin ve bitmeyecek olmasının sebebi terörün tamamen dış destekli olmasıdır. türkiye ve türk milleti terörle beraber yaşamasını ve yeri/zamanı gelince ölmesini bilmek zorunda. ya vatanınız, bayrağınız, topraklarınız, çocuklarınız, dininiz, özgürlüğünüz ve şerefiniz için savaşacaksınız ve öleceksiniz, ya da canımız tatlı diyerek düşmana teslim olacak ve onların merhametine sığınacaksınız. ya canınız, ya şerefiniz.
    Cevapla
  • Metin Yazar 11 yıl önce Şikayet Et
    aaaaaaaa. vatan müdafaasının bedeli kandır, candır, tabuttur, mezardır... savaşa giriyorsan bunları göze alacak ve büyük bir metanet ve vakar içinde olacaksın. türk'ün anadolu'daki varlık mücadelesi ve ölümle dansı bugün başlamadı. 1071'den beri neler yaşandıysa bugün de yaşanan odur, yarın da yaşanacak olan odur. hiç kimse türkiye'nin bir kanada, bir isviçre olmasını,bir norveç gibi olmasını beklemesin. anadolu bir medeniyetler ve kavimler mezarlığıdır. türk milleti de bu mezara gömülmek istemiyorsa aklını başına alacak ve ataları gibi hem iç hem de dış düşmanlarıyla amansızca savaşacak,mücadele edecek. türk milletinin asıl düşmanı silahlı taşeron çeteler ve arkasındaki emperyal güçler değil rehavettir, gevşekliktir, korkaklıktır, pısırıklıktır, ahmaklıktır, teslimiyetçiliktir... erkek gibi savaşmayan, sonunda kadınlar gibi ağlar ve düşmanının karşısında diz çöküp yer öper.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti ertelendi!