Tekin, Kasımpaşa'da neye uğradığını şaşırdı

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, Başbakan Erdoğan'ın büyüdüğü Kasımpaşa'da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan'ın yengesi, Gürsel Tekin'e tepki gösterdi.

Tekin, Kasımpaşa'da neye uğradığını şaşırdı
Tekin, Kasımpaşa'da neye uğradığını şaşırdı
GİRİŞ 14.01.2013 06:44 GÜNCELLEME 14.01.2013 11:32
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

SORUNLAR ÇÖZÜLECEK

Tek tek dükkanlara girerek vatandaşlarla sohbet eden Tekin, bir kahvede de çay içti. Vatandaşların dertlerini dinleyen Tekin, iktidara gelmeleri durumunda sorunların çözüleceğini söyledi.

SİZ GÖREVE GELDİĞİNİZDE BU SOKAKLARI KİM TEMİZLEYECEK

Tekin'in Kasımpaşa sokaklarındaki turunda en dikkat çekici olay, çöp toplayan işçilerle sohbeti oldu. Beyoğlu Belediyesi'ne bağlık temizlik işçilerinin yanına giden Tekin, "Bizim iktidarımızda taşeronluk tarihe gömülecek. 2.5 milyon insan ne yazık ki hiçbir sosyal güvencesi olmadan üç kuruş paraya çalışıyor" dedi. Bu sırada Beyoğlu Belediye Başkanı'nın yengesi olduğu öğrenilen teyze Tekin'e yaklaşarak, "Siz göreve geldiğinizde bu sokakları kim temizleyecek, yine onlar temizleyecek" diyerek tepki gösterdi.

ONLAR DA İNSAN

Gürsel Tekin ise yenge Demircan'ın koluna girerek, "Bu kardeşlerimizin hiçbir sosyal güvencesi yok. Onlar da insan diyerek" yatıştırdı. Gürsel Tekin daha sonra Kasımpaşa'daki ziyaretlerine devam etti.

YORUMLAR 9
  • mubinkoçal 11 yıl önce Şikayet Et
    çöp. bunların zamanında çöpler toplanmıyordiki sokaklar çöplük haline gelmişti bunlar gelirse sokaklar o eski gunlerıne kavuşur çöp sokakları oluşur evlerde suların akması yasaklanır boylece kimse su parası odemez ara sıra hava parası oder bunların zamanında olan doğal şeylerdır sadece avrupadan sanatçı adında kişileri getirip inonu stadında ağırlar lar arasıra bira festivallerı kumar partileri duzenlenır istanbul kaderıne terkedilir
    Cevapla
  • yunus doğdu 11 yıl önce Şikayet Et
    bu dediklerini... mecliste gündeme getir hükümete samimi yaklaş ilet üstünde dur sürekli dillendir şimdi bile olur bunu biz gelirsek şöyle olacak falan filan demeye gerek yok ayrıca siz geldiğinizde taşeronluğu kaldırırsınız ama işçilere verecek parayı bulamazsınız para nerede aaa para yok uçmuş partililerin cebine girmiş...
    Cevapla
  • ahmet akpinar 11 yıl önce Şikayet Et
    boş adam !. tekin boş adamdır , sıkışınca benim de ablam başörtüsü takıyor diyen modeldendir! ama sıkışınca yoksa entel dantel takılır gözünü sevdiğimin karslısı..:)
    Cevapla
  • Nihat Özbudun 11 yıl önce Şikayet Et
    hayal kahvesi. hala iktidar hayal edebiliyorlar. bunlarda ne izan kalmış nee de irfan. gönül ister ki doğru dürüst bir muhalefet partisi çıksın, chp de tarihin çöplüğündeki yerini alsın.
    Cevapla
  • umityldz 11 yıl önce Şikayet Et
    chp sözü dür!!!. belediyeye geldiğimizde çözülecek sorunlar: su sorunu diye bir şey olmayacak. çünki ortada su olmayacak...lüks beldelerimizde bira festivalleri yapılarak hemşehrilerimizin susuzluğu giderilecek.. çöplerinizi kapıya indirmek zorunda kalmayacaksınız.. çünki her yer çöp dağı olacak ilk gördüğünüz yere atabileceksiniz... trafik sorunu: olamayacak, çünki yolda otobüs bulabilene aşkolsun.. her vatandaşımız işe koşarak, yürüyerek yada velespit ile gidecek. sosyal faaliyet: vatandaşlarımız su tankerinin peşinde koşturulup obezitenin önüne geçilmiş olacak.. kültürel faaliyetler: tüm hemşehrilerimiz iş ilanı panolarını okuyarak okumalarını geliştirecek..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar duyurdu! Bayraktar TB3'te heyecanlandıran gelişme! TCG Anadolu...
Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Hollanda Başbakanı ortak basın toplantısı düzenledi