Yeni internet haber portalı: Karar!

İnternet haberciliğinin yeni yüzü karar.com yayında... Güçlü yazar kadrosuyla dikkat çeken sitenin Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ocaktan...

Yeni internet haber portalı: Karar!
Yeni internet haber portalı: Karar!
GİRİŞ 01.05.2015 11:18 GÜNCELLEME 01.05.2015 11:41

Deneyimli gazeteciler tarafından hazırlanan karar.com, sadece güçlü habercilik değil, dosya haberleri, anında ve hızla yorum ve analizleriyle de fark yaratmayı amaçlıyor.

karar.com, siyasetten ekonomiye, spordan yaşama kadar sansasyondan uzak doğru habercilik ve referans alınacak içerikleri okurlarıyla mobil, web ve sosyal mecralar üzerinden paylaşıyor. Özenle hazırlanmış haber grafikleri ve infografikleriyle de kullanıcıya farklı bir okuma deneyimi yaşatıyor.

Farklı konularda uzman blog yazarlarına da yer vererek gündemin dinamizmini okurlarına yansıtacak.

Mehmet Ocaktan, Elif Çakır, Beşir Ayvazoğlu, Mustafa Karaalioğlu, Vahdettin İnce, Abdurrahman Kurt, İbrahim Kahveci, Prof. Dr. Kemal Sayar, Prof. Dr. Birol Akgün, Ahmet Demirhan ve Prof. Dr. Erdem Yeşilada gibi güçlü isimler yazılarıyla karar.com'da okurlarıyla buluşacak.

Karar.com'un Haber Koordinatörlüğü görevini bir dönem Yeni Şafak Gazetesi'nde Yazı İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Fuat Atik yürütüyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
AK Parti'den İsrail'in alçak paylaşımına sert tepki: Katliam şebekesini rahatsız ediyor
ABD'de yeni bir George Floyd vakası! Tyson nefessiz kalarak ölmüş