MSN'nin kapanacağı tarih belli oldu!

Bildiğiniz gibi Microsoft mevcut Windows Live Messenger hizmetini dünya genelinde kullanımdan kaldıracak. Şirket bunun 8 Nisan 2013 tarihinde olacağını açıkladı.

MSN'nin kapanacağı tarih belli oldu!
MSN'nin kapanacağı tarih belli oldu!
GİRİŞ 16.02.2013 07:09 GÜNCELLEME 16.02.2013 13:33
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Windows Live Messenger kullanıcıları ile bilgilendirme mektubu paylaşan Microsoft, Skype'a geçiş süreci ile ilgili önemli bilgileri açıkladı.

Messenger uygulamasını kullanan kişiler mutlaka programı açtıkları zaman Skype güncellemesi uyarısına rastlamıştır. Skype güncellemesi yapanlar Messenger listelerinde yer alan kişilerle Skype'da da sohbet edebilecekler.

Skype ile önceden olduğu gibi anlık ileti göndermek ve görüntülü sohbet etmek mümkün.Windows Live Messenger ile Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarda oturum açıldığında yükseltmeye yönelik görsel bildirim görülüyor. Bildirim tıklandığında ise yükseltme isteği içeren yükleyici penceresi açılacak. Bu pencere de kullanıcıları, Skype'ı yükleyince Messenger otomatik olarak kaldırılacak.

Windows Live Messenger Microsoft tarafından tamamen kaldırılacağı zaman ise kullanıcılar Messenger'la Windows ve Mac masaüstü bilgisayarlarda oturum açamayacak ve yalnızca Skype'a yükseltebilecek.

YORUMLAR 3
  • ATA TÜRK 11 yıl önce Şikayet Et
    microsoft batıyor gibi. sen kalk işe yaramayan skpyi msene nin yerine koy ne kadar aptal bu microsot bu gidişle bize taş devri programları dayatacak gibi o zaman facede chat var ordan devam ederriz ne diyoruz ALLAH belasını versin microsoftun
    Cevapla
  • geldeyazma 11 yıl önce Şikayet Et
    evet, berbat !. skype'yi açtığımda, teknolojide geri dönüşe gidildiğini düşündüm. dosya bile gönderilemiyor.nasıl bir yenilik bu? msn nin nesi vardı ki?
    Cevapla
  • Bülent M. 11 yıl önce Şikayet Et
    SKype berbat. yazı rengi değişmeyen, hotmailde gelen kutuya direk butonu olmayan, sadece şirketlerin telefon faturalarına yarayan bir yazılım, hantal acilen güncellenmeli, msn yazık oldu, microsoftu anlamak mümkün değil.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'den hadsiz paylaşım! Erdoğan'ı hedef aldılar! Türkiye'den çok sert tepki
 ABD'nin İstanbul Başkonsolosu Eadeh'tan F-16 açıklaması